Prima pagină » Actualitate » Iată motivul pentru care bărbatul din Onești i-a omorât pe cei doi oameni. El este criminalul care amenința că își va face singur dreptate – FOTO

Iată motivul pentru care bărbatul din Onești i-a omorât pe cei doi oameni. El este criminalul care amenința că își va face singur dreptate – FOTO

02 mart. 2021, 10:32,
George Cristian, în Actualitate

Toată țara a rămas socată de oribilă dublă crimă din Onești. În cursul zilei de ieri la Oneşti avea să se producă o adevărată tragedie. Vorbim despre un bărbat care a luat ostatici doi indivizi iar mai apoi i-a ucis. Răpitorul este cel care a sunat la 112 spunând că, dacă nu i se vor satisface pretenţiile, bărbaţii vor fi ucişi.

Acesta dorea să obţină suma totală de 300.000 de euro, răpitorul negociind cu cei doi ostatici ţinuţi legaţi lângă el. Până la oribila dublă crimă, poliţiştii au negociat cu criminalultimp de cinci ore dar fără succes.

Un bărbat a ucis două persoane pentru că nu i s-au satisfăcut cerinţele

Un bărbat din Oneşti s-a transformat într-un criminal după ce a sechestrat doi muncitori şi ulterior i-a ucis cu sânge rece. Acesta dorea, de la anchetatori şi de la victime suma de 300.000 de euro. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a vorbit cu negociatorii timp de 5 ore după care i-a înjunghiat mortal pe cei doi. După crimă, mascaţii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe criminal în braţe şi în picioare.

Răpitorul se află în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe plăgi împuşcate. Conform datelor date de autorităţile locale, victimele au primit îngrijiri medicale de specialitate dar impofida eforturilor de specialitate, leziunile suferite erau prea mari. Aceştia au decedat.

Cine este criminalul de la Onești

Răpitorul este un bărbat în vârstă de 68 de ani şi a omorât, luni, 1 martie 2021, două persoane. Gheorghe Moroșan a ţinut ore în şir două persoane sechestrate ulterior injunghindu-le mortal pe acestea.

Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele.

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *