Prima pagină » Local » Iată momentul producerii accidentului rutier de la Leţcani, unde un copil de trei ani a fost decapitat. Ce a făcut șoferul TIR-ului – VIDEO, GALERIE FOTO

Iată momentul producerii accidentului rutier de la Leţcani, unde un copil de trei ani a fost decapitat. Ce a făcut șoferul TIR-ului – VIDEO, GALERIE FOTO

19 apr. 2023, 13:52, 24 ,
în Local

Momentul producerii accidentului rutier de la Leţcani a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar cum şoferul TIR-ului a oprit la trecerea de pietoni pentru a lăsa să treacă o persoană, iar tatăl alături de cei doi copii fuge pe trecere când şoferul camionului demarează. Conducătorul nu-i vede pe cei trei şi îi loveşte în plin.

Bărbatul şi copilul de 6 ani au fost răniţi grav, în timp ce micuţul de 3 ani a murit pe loc, decapitat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

„Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • Nu pot să nu constat nesimțirea grohăitoare o oficialului rromân, oriunde s-ar afla el. Deci, tu știi că Iași – Târgu Frumos e o șosea a morții, unde, periodic, se întâmplă accidente îngrozitoare, cu morți și schilozi. Exact ca pe un câmp de bătălie, fără ca românia să fie implicată într-un război. Constată, pun table, briz-briz-uri vopsite, camere și cam atât. Periodic, pe marginea acestui drum blestemat apar… cruci, culmea competenței rromânești. Pentru că atât îl duce capul pe birocratul rromân (zis și euro-atlantic). Decapitați trebuia să fie nu amărâtul ăla, ci porcimea obeză de la rutieră, drumuri publice și administrația publică locală.

  • Doamne ce imagine cumplita 😔 mi se rupe inima

  • Sfântu Țepterie

    Tatal imbecil ar trebui acuzat pentru ucidere din culpă,nu soferul.Cât de idiot sa fii ca sa o iei la fugă pe trecere cu un copil in brate?

  • Maine daca mor toti copiii din Letcani, Podu, Budai, Targu, Roman….calcati pe cap de tiruri…tot nu se va schimba nimic. Nici legislatie, nici comportamentul soferilor, nici administratia locala sau a drumurilor…absolut nimic. Preferam moartea decat sa renuntam la „smecherie” sau Doamne fereste sa faca puscarie cine nu trebuie sau sa ramana fara carnet 3-5-10 ani nu doar 30 zile.

  • pentu ca acolo se circula ca in codru si rar opreste cineva …si daca opreste, opreste ca tiristul asta obosit care nu a fost atent la trafic si a plecat fara sa se asigure… Un accident mai mult decat nefericit care va fi uitat in cateva zile. Din pacate acolo trebuie pasarele sau spinari de magar… ZAB de mai sus a spus restul.

  • Opriti TIR-urile la distanta de trecere

    De ce a oprit asa de aproape de trecere daca nu poate vedea?
    Nu toti pietonii stiu ca soferul de TIR nu poate vedea foarte aproape in fata.

  • Cred sa șoferul sa uitat doar într-o parte la pietonul care alerga la jumate trecerii de pietoni și nu sa uitat și în cealaltă parte și a trecut ca nesimțitul calcald pe cei 3,cei 3 au văzut ca tirul a oprit și au trecut prin fata lui iar înălțimea fiind mare a capotei tirului șoferul nu ia mai văzut deloc!

  • Irinel Toma.

    Marele sofer profesionist, daca oprea cu 3 metri inainte de trecere nu mai avea unghi mort si vedea toata trecerea. Dar acesti rapeni la fiecare oprire nu stiu decat sa se lipeasca de masina din fata. Este vinovat 100 %. Nu scrie nicaieri cum sa merg pe trecere. Merg cum vreau !!! Taras, in genunchi, in maini sau alerg, pot fi orb si tot am voie legal sa traversez strada. Sa opreasca in asa fel incat sa aibe vizibilitate !!! In plus are oglinda deasupra parbrizului pentru unghi mort in fata !!! Nu are nici o scuza. Nu a condus cu atentie si cu asta basta. Poate opri si la 10 metri de trecere si are vizibilitate maxima, dar nu…ei sunt mari soferi, ei sunt profesionisti, ei au statie, ei sunt coleguti ei au liber, ei iti dau flash sa te muti pe acostament. Niste cacanari care se spala la bidonul din cabina, gatesc in remorca si se c.a.c.a in bena.

  • Irinuca Tomuca

    Blea Irinel, tare trebuie ca ti-o fi tras- o la ochiul maro niste coleguti tiristi, basca oi fi ajuns acasa sub fusta mamichii plin de flaimuci din tahografe. Lasa pe cei abilitati sa dea un verdict, apoi comenteaza. Azi ai nota 4 si fii mai calm, sa nu se rupa ceva-n tine blea flacau.

  • @irinuca tomuca

    Dupa cum scrii clar esti tirist !!! N-ai fost capabil de prea multa scoala. Nu-i vina ta…stai linistit. Nu ca n-ai vrut…n-ai putut.asa ca te-ai facut…tirist.

  • ce tata idiot, daca nu vezi fata soferului de camion nu treci… ca boul la 10 cm de camion, ca nu te vede e plin de zone moarte

  • Trebuie pasarele pe deasupra strazii mortii. Intereseaza pe cineva?

  • @Irinuca TomucaI Ti se scurg lacrimi albe din ochiul căprui, Irinuco. Probabil știi tu ce zici când vorbești de tiriști și de obiceiurile lor pidosnice. Vii crăcănată de la muncă

  • Este foarte trist ce s-a intamplat si este un cumul de factori.A dat prioritate pietonului de pe sens opus care a fost observat de tir-ust si fiind in fata trecerii de pietoni,pietonul cu copii de pe sensul lui au traversat in fuga dar parbrizul la tir este la peste 1.9M nu au fost observati de soferul tirului care a bagat in viteza si plecat fara sa stie ca se angajase pietoni pe sensul lui.O foarte mare vinovatie a autoritatilor este de ce nu vor sa finalizeze dracului soseaua de centura care sa ocoleasca tirul orasele.

  • Vina reală a autoriților rumânești e una singură. Anume că au chestii urâm mitositoare în loc de creier. Soluția 1. Făceau 2 panouri publicitare mari cât o vacă, de o parte și de cealaltă a trecerii. Prin camere afișau trecerea, sub limita de vizibilitate. Mare cât casa, uită-te, chiorule ! Sau să oblige patronii să pună camere în zonele de risc, iar în camion ăla să aibă un display. Însă, când ești hoț cu pensie specială, normal că mu-ți stă capul la asta ! Până nu scăpăm de râia asta ”specială”, în Rumânia vor fi numai nenorociri.

  • Observăm toate variantele si toate propunerile aici! Pasarele, pt cine…pt moșnegii care nu pot urca două scări sau pentru mamele cu cărucioare? Indicatoare de 4/4 metri pentru ce, pentru cei care trebuie să respecte o legislație internațională cu indicatoare la fel peste tot. De ce trebuie prostului super-indicatoare. Legislație nene, arestați pe capete căci dacă nu vor omorî câțiva nepoți de a judecătorilor, nu se va opri masacrul pe străzile Iașului. Vedeți ultimele condamnări și veți vedea că toate, sunt cu suspendare. Dumnezeu să aibă în pază îngerașul!

  • Unde ați văzut voi că alerga tatăl cu copilul în brațe ? A alergat cel care a traversat de la stânga la dreapta șoferului. Cel cu copiii se deplasa normal. Conducătoru camionului trebuia să se asigure la plecarea de pe loc ! Nu există „unghi mort” , fiecare șofer știe ce câmp de vizibilitate are și când se asigură întoarce capul, se ridică de pe scaun etc. cunoaște zonele neacoperite de oglinzi și atunci ia măsuri. Asta în cazul de față. Tâmpiții de la primăria Lețcani ce măsuri au luat ? S-au întâlnit la ședință și au băut până au văzut dublu drept pt care au făcut la trecerile de pietoni din 2 benzi una singură și au pus pe mijloc o balegă căreia îi spun refugiu pt pietoni, atâta i-a dus creierul de politicieni care plutea în băutură. Niciunuia nu i-a trecut prin minte să monteze un semafor, e o investiție prea mică și nu iese paraîndărăt ! Drumul este intens circulat și există soluții, poți să faci pasarele dar nu le va folosi nimeni, pasaje subterane cred că ar fi o soluție fezabilă pt a nu îngreuna circulația. La câtă minte și civilizație zace în români ar trebui semafor cu barieră ca la CFR, ar fi și atunci accidente dar poate ceva mai puține.

  • Irinel Toma este reglementat prin lege cum se face „trecerea de pietoni”!!! Daca aberezi poti trece tarandu-te dar pe ricul tau. .

  • România lucrului bine făcut! O Românie ca afară! O țară în care politicul a urmărit și urmărește doar interesele economice a unor grupuri private de interese! În rest nimic altceva! Unde sunt autostrăzile lui Iohanis promise??? Că dacă era autostradă, Nu se mai întampla !

  • Şoferul pus pe scaunul electric,nu la puscarie unde este mancare si caldurica. Normal ca nu vezi pietonii daca tu te opresti pe trecere…semafoare,asta este cea mai buna solutie

  • Soferul neatent . Era imposibil sa nu-l vada daca era atent. A oprit si apoi a comutat pe telefon sau altceva si a plecat intuind ca primul pieton a trecut de el. Daca era atent il vedea in oglinda care vede fata camionului . Si Il vedea pe trecere sau inainte pe adult . Din pacate nu a fost atent la partea dreapta.
    Si adultul a avut vina lui pentru ca in astfel de cazuri trebuie sa iei contact vizual cu soferul . Dar astea se invata de mic copil la gradinita .

  • Imi pare rau si pentru sofer si pentru familia indurerata . Se poate intampla oricarui sofer de camion . Rusine primului sofer care nu a oprit sa acorde primul ajutor si celorlalti care nu au oprit . Respect celui care a oprit rapid si a coborat sa ajute rapid.
    Desi nu pare , aceasta meserie , este foarte dificila . Si necesita o atentie sporita si poate sa-ti distruga viata tie si altora daca nu esti atent.

  • A ieșit un smooty perfect🥵.

  • Unde este com. meu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *