Prima pagină » Local » Iată momentul în care un autoturism lovește mortal un pieton în Iași! Bărbatul nu a avut nicio șansă – FOTO, VIDEO

Iată momentul în care un autoturism lovește mortal un pieton în Iași! Bărbatul nu a avut nicio șansă – FOTO, VIDEO

30 sept. 2021, 07:39,
în Local

În cursul dimineții de duminică, 26 septembrie 2021, în zona Independenței din municipiul Iași a avut loc un accident extrem de grav. Un autoturism a lovit mortal un bărbat care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Bărbatul nu a avut nicio şansă, mai ales în contextul în care autoturism pur şi simplu l-a spulberat.

Autorul accidentului este un tânăr în vârsta de doar 19 ani care circulă cu viteză la volanul unui bolid de lux.

Cum s-a produs accidentul rutier mortal din municipiul Iași

Pe imaginile postate pe o reţea de socializare se poate vedea faptul că victima se angajase în traversarea unei treceri de pietoni. Bărbatul s-a asigurat, dar după mijlocul trecerii de pietoni a fost pur şi simplu spulberat de tânărul şofer care circulă cu o viteză peste limita legală. Bărbatul a fost proiectat, după coliziune, câțiva zeci de metri. Potrivit oamenilor legii se pare că impactul a fost atât de violent încât trupul victimei s-a rupt în două.

Pe de altă parte, tânărul care a provocat accidentul rutier mortal era cunoscut în cercul de prieteni ca un împătimit al vitezei. Acesta conducea, la vârsta de 19 ani, un autoturim Audiu Q8. Era trecut de ora 00:00 când pe bulevardul Independenței s-a produs accidentul rutier mortal. Martorii au început să sune disperați la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns la fața locului, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața pietonului

Tânărul care a provocat accidentul rutier mortal din Iași nu consumase alcool și a fost reținut pentru 30 de zile

Oamenii legii au spus, într-un comunicat, despre faptul că tânărul care a omorât un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni de pe Independenței, Iași, nu a consumat băuturi alcoolice. De altfel, inițial, polițiștii l-au reținut pe băiat pentru 24 de ore. Totuși, aceștia l-au prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile iar un judecător s-a pronunțat în favoarea măsurii:

„La data de 27 septembrie a.c. (n.r. luni), polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani cercetat pentru ucidere din culpă. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c., acesta ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași și ar fi accidentat mortal un bărbat de 58 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă”, au transmis autoritățile luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`