Prima pagină » Local » Iată momentul în care criminalul videochatistei din Iași este adus de poliție – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

Iată momentul în care criminalul videochatistei din Iași este adus de poliție – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

08 sept. 2022, 06:23,
BZI.ro, în Local

Reporterii BZI.RO au surprins momentul în care Alexandru Robert Constantin, criminalul videochatistei Alina Alexandru din Iași a fost adus de poliție în municipiu.

Bărbatul este suspect că ar fi ucis-o pe Alina Alexandru care a murit în urmă cu ceva timp. Acesta fugise, alături de copil, în Italia de unde a şi fost extrădat.

Criminalul videochatistei din Iași a fost adus de poliție

Alexandru Robert Constantin, criminalul videochatistei din Iași a fost adus de poliţie din Italia spre București de unde a fost escortat în Iași unde va înfrunta acuzația de omor. Bărbatul a ajuns în cursul nopţii trecute și a fost băgat în arest. Pe numele bărbatului s-a emis un mandat internațional de aducere, ulterior acesta fiind găsit în Italia de unde s-a şi predat:

” Reamintim că, la data, 8 august a.c., un bărbat, de 30 de ani, urmărit internațional, s-a predat autorităților din Italia.

Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia. ” se arată în comunicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *