Prima pagină » National » Iată momentul exploziei din cartierul din Cluj-Napoca unde o persoană a decedat și mai multe au fost rănite – VIDEO

Iată momentul exploziei din cartierul din Cluj-Napoca unde o persoană a decedat și mai multe au fost rănite – VIDEO

10 dec. 2021, 14:35,
în National

Au apărut primele imagini cu momentul exploziei urmată de incendiul din Cluj-Napoca. Vă aducem aminte faptul că explozia s-a înregistrat vineri dimineață şi a dus la decesul unei persoane şi rănirea altora. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii exploziei dar din primele cercetări pare a fi vorba despre o scurgere de gaze.

Cei de la ISU au precizat faptul că pentru lichidarea incendiului s-a acţionat cu 3 autospeciale de stingere și cu un efectiv de 30 de pompieri. La fața locului au ajuns şi mai multe echipaje de prim ajutor

Iată momentul exploziei dintr-un cartier din Cluj Napoca

Camere de supraveghere din zonă au surprins momentul în care s-a produs explozia dintr-un cartier din Cluj-Napoca. Pe imaginile date publicării se poat observa faptul că în zonă, la ora exploziei, trecea o persoană. După ce s-a produs evenimentul, persoana a alergat disperată în zona opusă. Suflul exploziei a fost destul de mare şi a afectat imobile și mașini pe o rază de aproximativ 30 de metri de la zona zero.

Poliţiştii clujeni au precizat că sunt desfăşurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanţele care au condus la acest incident.

O persoană a murit și altele au fost rănite ca urmare a exploziei dintr-un cartier din Cluj-Napoca

Din cauza exploziei au fost înregistrate mai multe victime. Vorbim despre mai mulţi bărbaţi care au suferit arsuri pe suprafețe mări a corpului dar şi despre o persoană care a murit. Pompierii au lichidat într-un final focul dar au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului.

O primă ipoteză care nu este confirmată oficial este aceea în care explozia a avut loc în urma unor scurgeri de gaze. Persoanele domiciliate în zonă au declarat autorităţilor faptul că în ultima perioadă în zonă se simţea miros de gaz.

„Avem geamuri sparte la parterul unui bloc de locuințe din zonă și la o casă învecinată. La finalul intervenției vom stabili cauză probabilă a incendiului și voi putea reveni cu detalii clare. Au fost solicitați cei de la societatea de distribuție. Mai avem unele flăcări minore care se degajă dintr-o țeavă de gaz. Colegii mei sunt în interiorul imobilului pentru căutarea unor altor potențiale victime. Pensiunea este afectată în proporție foarte mare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Cornea Ciprian.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024