Prima pagină » Local » Iată momentul accidentului din Păcurari în care au fost rănite mai multe persoane – EXCLUSIV/VIDEO

Iată momentul accidentului din Păcurari în care au fost rănite mai multe persoane – EXCLUSIV/VIDEO

14 sept. 2022, 11:38, 22 ,
în Local

În cursul serii trecute în zona Păcurari din municipiul Iași a avut loc un accident grav în care au fost rănite mai multe persoane. Au fost două autoturisme implicate, iar imaginile de pe camerele de supraveghere vor lămuri întreaga situație de fapt.

Intersecția în care a avut loc accidentul este aceeași în care Mihai Chirica a avut un eveniment rutier în urmă cu câțiva ani. La acea dată, autoturismul care era condus de edil a fost acroșat de un alt autoturism care nu a respectat culoarea semaforului.

Iată momentul accidentului rutier din Păcurari

Au fost mai multe persoane rănite în accidentul din Păcurari, persoane care au fost transportate la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede faptul că autoturismul care venea dinspre Petru Poni avea o viteză care era, cel mai probabil, peste limita legală. Autoturismul a intrat în plin în celălalt vehicul care dorea să vireze spre stânga.

Autoritățile au anunțat faptul că în urma impactului a rezultat rănirea a 6 persoane care au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Acestea au fost evaluate de către echipa medicală.   Reprezentanții IPJ Iași au transmis faptul că polițiștii rutieri au fost apelați prin numărul unic de urgență, 112, despre producerea unui accident rutier în zona Păcurari din municipiul Iași. Accidentul s-a produs la ora locală 21.00:

În jurul orei 21:00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre un accident rutier care a avut loc în intersecția Moara de Foc din municipiul Iași și în care au fost implicate două autovehicule. În urma acestei coliziuni, au rezultat mai multe victime din cele două autovehicule care au fost transportate la spital. Traficul a fost blocat aproximativ 15 minute, ulterior fiind reluat. (…) au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Accidente rutier grave pe raza municipiului Iași

În ultimii ani, în zona menționată mai sus, cea în care s-a produs accidentul rutier, s-au produs mai multe evenimente nefericite. Cel mai de impact a fost accidentul în care a fost implicat Mihai Chirica și din care edilul a scăpat doar cu o sperietură.

O tragedie s-a produs în zona Moara de Foc din Iași, în septembrie 2021 când un tânăr s-a aruncat pur și simplu în fața unui TIR care trecea prin zonă. După o anchetă amănunțită s-a descoperit că tânărul a recurs la acest gest pentru că fusese recent de către iubită. Acesta a murit pentru că a avut numeroase leziuni grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Oricum, în ultimii ani la nivel de județ Iași au avut numeroase accidente rutiere deosebit de grave care s-au soldat cu decesul persoanelor implicate. Din aceste considerente, după cum se poate vedea din momentul producerii accidentului rutier din Păcurari, doar o minune a făcut ca să nu existe persoane decedate. Polițiștii ieșeni recomandă mai multă prudență din partea șoferilor care dau dovadă de iresponsabilitate.

Comentarii
  • Viteza cam mare in intersectie, dar na, daca are masina mare……

  • O parere reala despre firma si angajati

    Ce viteza avea Range-ul de nu a putut fi observat?

    Banuiesc ca are mai mult de 75 de cai cat Toyota aia neagra

    E culpa comuna?

  • Putea sa aiba si 300km/h si tot putea fi observat tinand cond ca strada e lunga si dreapta .. avea farurile pornite si era noapte .. trebuie sa fii retard mintal sa nu il vezi si sa intri cu masina direct pe contrasens ..

  • UN SENS GIRATORIU ÎN ACEASTĂ INTERSECȚIE AR COSTA INFINIT MAI PUȚIN DECÂT COSTURILE PE CARE LE FACE PRIMARIA CU SEMAFOARELE, DECÂT STATUL ROMAN CU SPITALIZAREA VICTIMELOR, DECÂT COMPANIILE DE ASIGURĂRI, DECAT… LA IAȘI NU SE VREA. SENSURI GIRATORII AU DOAR ORASELE CU ȘTAIF. IASIUL COLCĂIE ÎN INAPOIERE RUTIERA.

  • Treaba e veche, ciupitul benzii de pe sens opus in cazul virajului la stanga e sport national in Iasi

  • @GIR .. un sens giratoriu acolo ar bloca total traficul dimineata si seara cand e cel mai aglomerat .. nu s-ar mai putea circula decat pe soseaua Pacurari. As indrazni sa fabulez si sa zic ca cel mai bine ar merge acolo un pasaj subteran .. dar cum noi suntem cu 50 de ani in urma nu mai intru in detalii …

  • Rusoiule, cand schimbi directia de mers (ca de exemplu dinspre directia catre Iasi Centru catre directia Sculeni) TREBUIE sa dai prioritate celui care vine pe contrasens si NU schimba directia de mers.
    Rusoiule, mergi (si stai acolo) in tara ta si fa acolo astfel de experimente de neacordare de prioritate.

  • @iesean bai boule, pana sa dea ala prioritate vreau sa nu uiti o chestie, ratatul cu range avea pneuri de iarna si conducea peste viteza legala si intr-o intersectie unde riscul e mai mare de accident. Vezi pe video ca avea pneuri de iarna. Si-a luat range, are pneuri de iarna, ca atat isi permite, fiind un mucos ca si permisul de il are si intra in intersectie ca in GTA.

    STII CE INSEAMNA ASTA? inconstienta totala.
    bine i-a facut rusul-moldovean.

  • Ford ohhh yehhhh

    Exact asa a patit si Dinte Costel de la Micedu Company, cu un BMW seria 5 GT. Masina era noua de 2 luni si tiganoiul si-a dus copchilu la scoala. A iesit dinspre Familial in Alexandru cel Bun si era obligat la faca dreapta, dar boraciunea nu a respectat indicatorul si a facut stanga catre Dacia, moment in care un Ford a intrat in el….aripa, capota, portiera, parbriz fata (deviz 38.000 lei) si a platit si masina avariata care l-a aranjat…

  • - Ranger - OVER? RRRR...

    Range-roverul (volan dreapta?! Anglia?) a trecut pe rosu cu viteza foarte mare (pare un 120-140km/h cel putin), imposibil de evitat.
    Masina noua, puternica…
    Pneuri destul de uzate de iarna (din poze)
    Cel cu Toyota pare sa fi avut verde
    Mare atentie!

  • Nimic nu e în regulă acolo.
    Range Rover-ul intră în intersecție cu 80 km/h, trebuie LIMITATOARE DE VITEZĂ!!! Șoferul românache merge legal doar dacă e lovit la bucșe.
    Toyota virează la stânga de pe linie continuă. Se gândea, probabil, că pierde șansa unei daune totale. Montați separatoare de sens până la începutul liniei discontinue!
    Banda 3 înainte și la stânga înseamnă cocleți care depășesc coloana și reintră pe banda 2 în intersecție pentru înainte, alte frâne, alt timp pierdut, alt semafor.

  • @teo SENSUL GIRATORIU DE LA CAPĂT PACURARI BLOCHEAZA CIRCULTIA DIMINEATA? UN SENS GIRATORIU ARE NISTE REGULI DE PRIORITATE IAR PER TOTAL FLUIDIZEAZA TRAFICUL. CINE SI DECE L-O FI INVENTAT…?

  • Petru teo cum faci tu omule pasaj pe sub pacurari si alelante direcții ce faci? pe unde o iei.mai faci un pasaj.

  • Vina aparține celui ce virează la stânga, iar cel ce deplasează spre capăt Păcurari avea viteză necorespunzătoare într-o intersecție, adică foarte mare. Agresivitatea în trafic este la ea acasă, indiferent de localitate (depășiri la limită, slalomuri etc.).

  • Vina aparține celui care virează la stânga, iar cel ce se deplasează spre capăt Păcurari avea viteză necorespunzătoare într-o intersecție. Agresivitatea în trafic este o caracteristică a multor conducători auto, gen: depășiri șmecherești, șicanări inutile etc..

  • @Gir .. in sensul din capat pacurari e mai lejer traficul dimineata .. pana la intersectia cu moara de foc se mai varsa cateva zeci de strazi care multiplica mult numarul de masini …

  • @Anonim .. teoretic se poate face pasaj subteran . sunt 6 benzi (cate 3 pe fiecare sens de mers) .. cele 4 benzi din mijloc (cate 2 pe fiecare sens) pot intra si iesi din pasaj si mai ramane cate 1 banda pe fiecare parte supraterana cu obligatoriu dreapta/stanga pentru strazile secundare .. oricum fabulam cu chestia asta .. nu se va face in Iasi in 200 de ani asa ceva ..

  • Neacordare prioritate si neadaptare viteza la intrarea in intersectie. Culpa comuna. Daca venea pe rosu o ambulanta si intra in intersectie, cum ii mai acorda prioritate vitezomanul? Oameni buni treziti-va si traversati cu viteza redusa intersectiile, nu se stie ce poate aparea !

  • Omul cu idei

    Propun sa se faca un pasaj subteran de vreo 20 ml cat intri si iesi cu masina SAU strazi cu mai multe benzi ( ex. banda speciala pt cei care vor sa ia contact cu tabla unei masini, banda pt cei care stau pe telefon, banda pt grabitii, banda pt parintii, banda pt politiw, banda pentru salvare ..)

  • Bai voi astea care tot scrieti si lasati comentarii .. aveti masina? Sau tot cu trotineta lime va plimbati?

  • România este pe primul loc la numărul de accidente cu victime .Principala cauza este VITEZA și neadaptarea condițiilor de mers .Nici cu infrastructura nu mie Rușine .Ar trebui sa se “copie” infrastructura din UK o adevarata capodopera ,și nu ka refer la suprafața de asfalt ci mai degrabă la modul cum este gândită acea infrastructura (de sensurile giratorii care sunt cumva in unghi ) Da ,au într-adevăr mai bine de 100 de ani de experiența dar pe ai noștri cine nu-i lasă sa dea “copy past “ Ganditiva ca in UK sunt nații din tari poate fără reguli de circulație și TOTUȘI aici le respecta ..ca nu au încotro .Sunt accidente dar putine foarte putine și deseori minore .La noi pe un cacat de bulevard de 200 m se răstoarnă de nici marca la mașina nu se mai înțelege.
    Oameni buni mergeți Legal, cumpătati și respectați viața

  • Mai flăcăi, vedeți că va vin acuși facturile la gaz și curent, vedeți cat mai e benzina pe la pompe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *