Prima pagină » Local » Iată lista politicienilor de la USR care sunt certați cu legea: În 8 luni, Cătălin Drulă s-a îmbogățit cu câteva milioane de euro

Iată lista politicienilor de la USR care sunt certați cu legea: În 8 luni, Cătălin Drulă s-a îmbogățit cu câteva milioane de euro

05 iun. 2024, 10:48, 4 ,
BZI.ro, în Local

Aceștia sunt politicienii din USR care pretind că salvează România. Lista propusă de jurnaliștii PSNews îi cuprinde pe toți din vârful formațiunii politice. Sunt numeroase acuzații referitoare la modul în care aceștia s-au îmbogățit subit. De exemplu, Cătălin Drulă și-a crescut averea, în doar 8 luni – timp în care a fost ministru al Transporturilor cu nu mai puțin de 3 milioane de euro.

Românii trebuie să înțeleagă și să afle adevărul! USR este o creație artificală făcută de SRI și Florian Coldea care are o agendă secretă! Partidul neomarxist vorbește despre faptul că niciun penal nu ar trebui să mai candideze, dar pe listele lor se află oameni certați cu legea cu dosare penale grele. Desigur, ei spun că ”sistemul” le-a făcut dosare! Tot ei au spus că nu există sistem mafiot! Din păcate pentru români, sistemul i-a creat pe ei!

O scurtă listă cu politicieni USR care sunt certați cu legea

Jurnaliștii de la PSNews publică un articol în care arată faptul că majoritatea liderilor din USR au probleme penale sau pur și simplu s-au îmbogățit subit într-o scurtă perioadă de timp. Este de noaptea minții cum unii români mai pot crede în ei, acești politicieni care pur și simplu ne mint pe față. Iată lista cu penalii din funcții publice!

Vlad Voiculescu urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor

Cătălin Drulă și-a mărit averea cu 3 milioane de euro în doar 8 luni cât a fost Ministru al Transporturilor

Claudiu Năsui Multimilionarul cu legături la serviciile care s-a îmbogățit din afaceri cu armament.

Vlad Botoș – milionarul din USR care este de acord cu faptul că bărbații pot naște.

Dan Barna – fraude și conflicte de interese cu Fonduri Europene

Allen Coliban – urmărit penal pentru spălare de fonduri publice prin intermediul diverselor festivaluri.

Clotilde Armând – Urmărită penal pentru favorizarea unor persoane în formă continuată. Aceasta este multimilionară în euro.

Cristian Ghinea s-a îmbogățit din afaceri cu banii partidului. Firma lui Ghinea a avut încasări record în 2022

Lucian Viziteu – urmărit penal în dosarul ”Apartamentul”.

Dominic Fritz – milionar cu vilă de sute de mii de euro și fără loc de muncă în România.

Ștefan Florescu – acuzat de legături cu clanul Sportivilor, este fruntaș pe lista Alianței Dreapta Unită la Consiliul General București.

USR Iași are candidați care dorm beți în șanțuri și joacă la păcănele

Situația în cadrul USR Iași este critică! Cu un candidat precum Marius Bodea care făcea numeroase combinații la Aeroportul Internațional Iași – existând licitații trucate – și cu candidați care dorm beți în șanț, sau joacă la păcănele, USR Iași este o clică de golani cu iz de interlopi. În rândurile care urmează vom expune, rând pe rând, cu dovezi, clica de la USR Iași care vor să ”schimbe” în bine țara. Vă dăm doar câteva exemple pentru că lista este lungă și plictisitoare.

1 Rediu – Primar USR cu probleme penale căruia i se donează suspect terenuri

Începem cu o localitate aflată la câțiva kilometri de municipiul Iași. Primarul USR de la Rediu a fost ”călcat” de mascați care au descins în Primărie ridicând numeroase documente despre care s-ar spune că i-ar aduce ani grei de închisoare.  Primarul Ciprian Grosu (USR) a primit cadou un teren valoros după ce l-a angajat la Comisia de fond funciar pe Ion Potur și l-a împroprietărit la scurt timp

La primăria Rediu condusă de USR-istul Ciprian Grosu au descins procurorii DGA

Primarul Ciprian Grosu a schimbat, în primele două luni ale anului 2024, componența Comisiei de fond funciar a Primăriei Rediu. În această comisie poate intra oricine la solicitarea și numirea primarului. Acesta l-a poziționat ca membru pe Ion Potur, un bărbat de aproximativ 70 de ani, din localitate, care imediat după ce a devenit membru a primit un teren de 3.600 de metri pătrați pe platoul Pădurea Mârzești, comuna Rediu. Probabil, numirea acestuia nu a fost o întâmplare, dovadă că Ion Potur, imediat după împroprietărire, i-a donat 900 de metri pătrați primarului. Zona este vânată de dezvoltatorii imobiliari.

2 Miroslava – candidat USR care militează împotriva păcănelelor prin în casino

Ne-am obișnuit ca politicienii să spună una și să facă alta. Este cazul și candidatului USR la CL Miroslava care era un puternic contestatar a păcănelelor. Culmea este că  în imaginea în care apare Liviu Moldovan, candidatul USR pentru funcția de consilier local în comuna Miroslava, se vede cu ochiul liber cum este așezat în fața păcănelelor dintr-o sală de jocuri de noroc.

Liviu Moldovan, candidatul USR care militează în campania fără păcănele este un împătimit al jocurilor de noroc

Liviu Moldovan, candidatul USR care militează în campania fără păcănele este un împătimit al jocurilor de noroc

În contextul în care el și organizația politică din care face parte susțin sus și tare desființarea acestor cazinouri, Liviu Moldovan a fost fotografiat chiar în fața aparatelor. Contactat de reporterii BZI, acesta se jură că nu este dependent și că persoana care i-a făcut poza vrea doar să îi facă rău.

3.  Candidatul USR la Primăria Sinești, mort de beat în șanț

Bogdan Stan, candidat al Uniunii Salvați România (USR) la Primăria comunei Sineşti, județul Iaşi, a petrecut peste măsură și a decis să se întindă un pic în iarbă. Trecătorii l-au fotografiat și au transmis că era beat mangă și se odihnea în centrul localității.

Țeapăn de beat, USR-istul a decis să tragă un pui de somn pe iarbă

Țeapăn de beat, USR-istul a decis să tragă un pui de somn pe iarbă

Comportamentul celui care vrea să devină primar și să conducă o întreagă comună lasă de dorit.

4. Marius Bodea – eternul candidat la Primăria Iași

Nu putem încheia lista rușinii cu Marius Bodea care și-a făcut un obicei din a candidat la Primăria Iași. În fiecare campanie promite marea cu sarea și explică el cum trebuie să se facă lucrurile. În realitate, Bodea este același individ care îi citea scrisoarea trimisă de Relu Fenechiu din pușcărie! Adică, îl elogia pe un condamnat penal dovedit și închis. În fond, el este copilul de suflet al lui Relu Fenechiu și cel mai probabil i-a moștenit și metehnele, nu numai ”viziunea politică”. Să revenim la bani că ăștia sunt cei mai importanți. În timp ce pozează într-un reformator al clasei politice, un om călare pe un cal alb care va schimba lumea și probabil Sistemul Solar, Marius Bodea este în realitate un sinecurist. Cum am ajuns noi la concluzia asta? E simplu! Pe CV-ul eternului candidat USR se află toată lista de ”joburi” pe care le-a avut. Peste 90% dintre ele au fost la stat, adică a fost bugetar și a câștigat în acești ani peste 1 milion de euro!!!

Vă imaginați cât de mare este nesimțirea când spui povești la oameni despre cum elimini tu statul la stat când tu ai lucrat câțiva zeci de ani doar ca bugetar? Ai fost în comisii de administrare la diverse societăți a Primăriei Iași unde ai tăiat frunze la câini pe mii de euro pe lună! (DETALII AICI – FOTO DOVADĂ INCONTESTABILĂ)

Ăștia sunt reformatorii din USR – cu probleme penale, îmbogățiti peste noapte, oameni care luptă împotriva familiei tradiționale, cred că este bine să existe mamă 1 și mamă 2 sau tată 1 și tată 2, stau beți prin șanțuri, joacă la păcănele și, culmea, luptă pentru reformarea sistemului bugetar, ei fiind la rându-le niște sinecuriști care au mâncat din buzunarele românilor săraci (prin salarii și nu numai) milioane de euro! Haideți la vot! Dar nu vă lăsați prostiți de astfel de specimene.

 

 

Comentarii
  • Inutil, PNL sucks big time! (de ciuma rosie nici nu mai spun; e de la sine inteles).

    Locul PNL e panga PNT-cd. Iar a celor din PSD in puscarii.

  • Mâncați sos maro.

  • Marius Bodea

    Nu mai veniti cu harneala din asta. Chirica are 10 dosare si tot il pupa lumea pe gurita, Balaniscu e prost de pute si Ciuhodaru e baiat, se plimba si el din partid in partid crezand ca e la Spiridon (din cabinet in cabinet). Trebuie sa bagam si noi ceva la buzunare ca sa putem munci, macar de un meniul zilei.

  • Adaugati pentru USR si pe candidatul pentru consiliul local Miroslava, Andrei Bucur, care acum aproximativ 2 luni a ramas fara permis de conducere pentru ca a fost prins baut la volanul masinii de serviciu a RCS & RDS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024