Prima pagină » Actualitate » Iată înregistrarea apelului la 112 făcut de poliţistul care a accidentat mortal o fată: „E plină de sânge! Ce să-i fac?”

Iată înregistrarea apelului la 112 făcut de poliţistul care a accidentat mortal o fată: „E plină de sânge! Ce să-i fac?”

17 ian. 2022, 09:43,
BZI.ro, în Actualitate

Apar noi detalii în cazul care a zguduit Capitala. A fost prezentată înregistrarea apelului la numărul unic de urgenţă 112 făcut de poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni.

După tragicul eveniment, poliţistul s-a dat jos din autospeciala de poliţie şi a sunat după ajutor. Din înregistrare reiese faptul că acesta a accidentat mortal un pieton şi solicită un echipaj de prim ajutor. Timpul trece, dispecerul preia informaţiile transmise şi le transmite mai departe.

Poliţistul care a accidentat mortal o fetiţă a sunat la 112 după incident

După ce a apelat la numărul unic de urgenţă 112, poliţistul a fost pus în discuţii cu patru dispeceri. Agentul de poliţie repetă din nou toate informaţiile, iar în zonă se aud cum vin mai mulţi oameni şi întreabă ce s-a întâmplat. La un moment dat polițistul ajunge să roage insistent dispecerul să ajungă o ambulanță în timp ce strigă la cineva că nu are voie să mute victima din loc.

Apoi înregistrarea prezintă polițistul când cere sfaturi dispecerului pentru a-i acorda ajutor Raisei până la sosirea echipajului medical, potrivit Antena 3.

 „Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i fac… e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!”, adaugă el.

Dispecerul îl sfătuieşte ca victima să nu fie mișcată şi eventual să fie așezată în poziție de siguranţă. Pentru a se asigura că face ce trebuie, polițistul întreabă: „Pe stânga? Pe partea stângă? (…) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!”.

Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Accident rutier mortal în Capitală. Două fetiţe au fost lovite de o maşină de poliţie, iar una dintre ele a murit

Reamintim faptul că joi, 13 ianuarie 2022, două fetiţe au fost lovite pe trecerea de pieton de un poliţist aflat la volanul unei autospeciale. Una dintre minore a decedat, iar cea de-a doua a ajuns la spital cu mai multe contuzii.

Mama fetei care a supravieţuit a avut o declaraţie cutremurătoare despre momentul tragediei.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”. Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa”, a transmis mama fetei care a supravieţuit accidentului rutier din Bucureşti.

Raed Arafat, despre accidentul rutier din București

Dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis la cât timp s-au deplasat echipajele de prim ajutor la locul accidentului rutier mortal produs în Capitală.

„Înregistrarea cuprinde mai multe apeluri telefonice. Deci polițistul a sunat de două ori şi au mai fost şi alte apeluri. La dispeceratul 112 din Bucureşti în astfel de situaţie proprietarul apelului care vorbește prima dată este pompierul ISU care are şi SMURD-ul, bineînțeles. Dar, în dispecerat lângă ei există şi ambulanța, există şi un poliţist şi jandarmi, adică dispeceratul are mai multe agenţii în detaliu. Când s-a luat primul apel şi s-a vorbit cu pompierul înainte să vorbească cu poliţia şi cu restul ambulanțele au fost trimise”, informează Antena 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *