Prima pagină » Actualitate » Iată în ce zonă ar fi locuit premierul Florin Cîțu atunci când a stat în SUA – GALERIE FOTO

Iată în ce zonă ar fi locuit premierul Florin Cîțu atunci când a stat în SUA – GALERIE FOTO

16 aug. 2021, 11:54,
în Actualitate

Premierul Florin Cîțu se află în centrul a mai multor scandaluri legate de perioada în care a stat în SUA. Primul scandal a fost în momentul în care în presa naţională a apărut informaţia despre Florin Cîțu care ar fi stat 48 de închis într-o unitate de reţinere din Statele Unite ale Americii.

De altfel, pe numele premierului a mai apărut un dosar în care este dat în judecată pentru că nu a plătit un împrumut de aproximativ 7.000 de dolari.

În ce zonă a locuit premierul Florin Cîțu atunci când a stat în SUA

Pornit de la adresa apărută în comunicarea oficială a instanţei care l-a căutat pe premierul Florin Cîțu pentru că nu a plătit o sumă de bani datorată unei bănci din SUA, putem să ne facem o imagine asupra locației în care a stat acesta în timpul petrecut în Statele Unite ale Americii.

” Reclamantul susţine următoarele: Clarke Jordan Financial, LC este autorizată să introducă această acţiune. Pârâtul Florin Cîţu locuieşte pe strada Swing Lincoln 4112, oraşul Ames, Iowa, 50014. Banca MBNA America, N.A. a vândut şi a autorizat reclamantului toate drepturile, titlurile şi dobânzile aferente cardului de credit cu numărul de cont 5329054999304942 (…)” se arată în textul publicat de mediafax.ro.

 Imagini cu zona în care a stat premierul Florin Cîțu în timpul șederii din SUA

Folosind site-ul Google Maps şi tastând în căutări adresa care apare în informaţia oficială, s-a ajuns în zona în care premierul Florin Cîțu ar fi stat în timpul șederii lui în SUA. Zona este una de case, aşa cum se poate vedea pe imaginile prezentate de BZI.RO iar locația în care a stat cazat premierul este una de chirii.

Desigur, nu se cunoaşte cu exactitate dacă domiciliul apărut în corespondentă este în realitate şi locul în care a stat premierul în chirie.

Premierul Florin Cîțu prin băut la volan în SUA

În ultima săptămână în spaţiul public a apărut informaţia precum că premierul Florin Cîțu a stat 48 de ore în închisoare după ce a fost prins băut la volanul propriei maşini. Alcoolemia descoperită de forţele de ordine din SUA a fost una uriaşă şi s-ar traduce ca 1,6 la mie (sistemul american prevede o concentrație de alcool la sută). Premierul Florin Cîțu și-a recunoscut faptele și a spus că a băut foarte puțin și că regretă întâmplarea din urmă cu 20 de ani.

În replică, sindicatul de poliție EUROPOL a oferit ce înseamnă în realitate alcoolemia lui Florin Cîțu.

„Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

– aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);

sau

– aprox 5 sticle (750 ml) de vin;

sau

– foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.

Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o „simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, a transmis Sindicatul Europol.

De altfel, pe numele premierului Florin Cîțu mai există un al doilea dosar în instanța din America. De această dată este vorba despre faptul că Florin Cîțu nu și-a plătit un împrumut bancar.

Notă: Imaginile sunt preluate de pe site-ul Google Maps și afișează zona în 2019. Premierul a stat, conform documentului oficial, în 2008. Zona ar fi putut suferi modificări consistente în ultimii ani.

Locația de pe Google Maps poate fi accesată aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *