Prima pagină » Local » Iată filmul complet cu scandalul provocat de Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă! Senatoarea de Iași a acuzat-o pe jurnalistă de furt – FOTO, VIDEO

Iată filmul complet cu scandalul provocat de Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă! Senatoarea de Iași a acuzat-o pe jurnalistă de furt – FOTO, VIDEO

14 dec. 2021, 08:55,
BZI.ro, în Local

În spaţiul public au apărut primele imagini video cu scandalul care s-a lăsat cu plasarea sub control judiciar al lui Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă. Acesta este acuzat într-un dosar de ultraj după ce ar fi lovit un poliţist.

Vă aducem aminte faptul că totul a pornit în momentul în care mai mulţi jurnaliști de la Rai Uno au venit la cabinetul de avocatură al soţului pentru a lua un interviu.

Ce s-a întâmplat cu Diana și Silvestru Șoșoacă în propria locuinţă

Rai Uno, postul de televiziune italian care se află în centrul scandalului a publicat materiale video din care se poate vedea faptul că Diana Șoșoacă este în conflict cu jurnalista Lucia Garocci. Pe imagini se poate vedea cum parlamentarul ieșean le închide ușa jurnaliştilor şi nu îi lasă să iasă din cabinetul de avocat

Și publicația Corriere della Serra a prezentat informațiile sub titlul „România: Echipa (jurnaliștilor postului de televiziune) Tg1, sechestrată în timpul unui interviu cu un senator No-vax”.

Au fost lansate, în timpul scandalului, acuzaţii grave de o parte şi de alta. Vorbim despre faptul că Diana Șoșoacă a acuzat-o pe jurnalista prezentă în casă că i-ar fi sustras ceva din locuinţa. Jurnalista italiană susţine că senatoarea a răpit-o

Iată ce a vorbit Diana Șoșoacă cu jurnalista Lucia Goracci

În filmuleţul postat se poate observa discuţia pe care o poartă Diana Șoșoacă cu Lucia Goracci. Sunt acuze de ambele tabere iar senatoarea de Iași susţine că are nevoie de poliţie pentru că nu se simte în siguranţă. Pe de altă parte, jurnalista menţiona că se va plânge, pentru comportamentul senatoarei, Guvernului României:

Diana Șoșoacă: Who are you? (Cine ești?)

Jurnalista Lucia Goracci: I am a journalist (…) at Rai Uno television. (Sunt jurnalistă de la postul de televiziune Rai Uno.)

Diana Șoșoacă: Who are you? Call police, call police now! (Cine ești? Sunați la poliție, sunați la poliție acum!) 112! (…) Give me your badge (Dați-mi legitimația de jurnalist). Sunați la poliție, acum. (…) Cine sunteți dvs, de ați venit aici să mințiți? (…)

Diana Șoșoacă, către operatorul 112: Bună seara, sunt senator Diana Iovanovici-Șoșoacă și vă cer ajutorul. Este la mine, în cabinetul de avocat, o echipă care spune că este de la Rai Uno și care a dorit o filmare cu mine și mă amenință în propriul meu cabinet. Aș dori să vină o echipă de poliție pentru că vreau să știu și eu cine sunt acești oameni, care au venit…

Jurnalistă: I will complain (…) the Romanian Government! (Voi depune plângere împotriva Guvernului României!)

Diana Șoșoacă se simțea amenințată de prezența jurnaliștilor

În continuarea filmulețului, senatoarea Diana Șoșoacă declara faptul că se simte amenințată de prezența jurnaliștilor. Din aceste considerente a apelat la ajutorul oamenilor legii. Între timp, jurnalista îi spunea Dianei Șoșoacă să o dea afară

Diana Șoșoacă: Am nevoie acum de o echipă de poliție pentru că mă simt amenințată aici.

Jurnalistă: Send me out. (Dați-mă afară.)

Diana Șoșoacă: Who are you? (Cine ești?)

Jurnalistă: I am a journalist, I said… You already know who I am. (Sunt jurnalistă, v-am spus… Știți deja cine sunt.)

Diana Șoșoacă: You told me we will have to answer three questions. (Mi-ați spus că vom trebui să răspundem la trei întrebări.)

Jurnalistă: I started… (Am început…)

Diana Șoșoacă: No, you filmed anything else and you did not want to take an interview because you wanted here to make a scandal. Şo, madam… (Nu, ați filmat orice altceva și nu ați vrut să-mi luați interviu, pentru că ași vrut, de fapt, să dați naștere aici unui scandal. Deci, doamnă…) Deci, doamnă, noi ce am vorbit aici?

Jurnalistă: You are playing… with your Government. (Vă jucați cu Guvernul.)

Diana Șoșoacă susține că soțul ei a fost bruscat de polițiști și și-a pierdut cunoștiința

La Parchetul de la Sectorul 1, Diana Șoșoacă a precizat faptul că dosarul pentru ultraj pe numele soțului este un abuz și că Silvestru Șoșoacă și-a pierdut cunoștiința în momentul în care a fost bruscat de polițiștii care au ajuns la fața locului. Pe de altă parte, senatorul de Iași a acuzat procurorul de caz de interese obscure și de faptul că nu a respectat legea pentru că a trimis o echipă de jandarmi la propria locuință:

Sunt presiuni. S-a încălcat grav codul de procedură penală. În primul rând nu există nicio stare de urgentă. Nu a fost lovit nimeni în afară de mine. Deși am dat declaraţie la poliţie, noi am plecat pentru că aveam camere rezolvate, sâmbătă am găsit nenumerate mesaje şi apeluri de la Secția 1 Poliție pentru că doamna procuror solicitate să fiu audiată sâmbătă dimineaţa la 8. (…).

Jurnaliştii au vrut să ne ia interviu cu privire la situaţia cu vaccinarea în România. I-am primit, am fost de credință. Ne-au trimis cele trei întrebări, am stabilit că interviu. Consider că a fost o înscenare şi că această echipă a fost coordonată din spate. Eu am solicitat să vină o echipă să verifice cabinetul de avocatură. Este posibil să fi pus, echipa, droguri în cabinet sau aparatură de înregistrare. Soțul meu nu avea cum să lovească pe poliţist. Trei poliţişti au sărit pe soţul meu și i-au pus mâna în gât. Normal, anchete de acest fel nu trebuie să aibă surse să vorbească la adresa mea (…). a menționat Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *