Prima pagină » Local » Iată filmul carnagiului din județul Iași unde 7 persoane au murit – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

Iată filmul carnagiului din județul Iași unde 7 persoane au murit – EXCLUSIV/ FOTO, VIDEO

01 feb. 2022, 08:33,
BZI.ro, în Local

A fost un carnagiu pe şoselele din judeţul Iași. În dreptul localității Bălțați, sat Sarca, 7 persoane au murit după ce s-a produs un accident rutier deosebit de grav. În evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, adică un camion, o ambulanță și un microbuz.

Ancheta este departe de a se sfârși, iar anchetatorii nu au dat incă un verdict final. Totuşi, reporterii BZI.RO au aflat în exclusivitate o primă ipoteză.

Vorbim despre faptul că șoferul camionului ar fi intrat într-un mic derapaj şi a acroşat ambulanța. În urma impactului, camionul a derapat extrem de mult intrând pe contrasens unde a intrat într-un impact frondal cu microbuzul. Ipoteza incă nu este una definitivă, iar toată situația este în dinamică.

 

Ce spun autoritățile despre accidentul din localitatea Bălțați:

În această dimineață, în jurul orei 6.40, am fost sesizați despre faptul că pe DN 28, în afara localității Sârca, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate pâmă în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanță și un autovehicul. În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, iar pentru o parte dintre acestea a fost constatat decesul. În prezent, la fața locului sunt mai multe echipaje de poliție rutieră care efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și acționează pentru fluidizarea traficului rutier. au precizat autoritățile

 

Mai multe detalii despre accident+ LIVE VIDEO găsiți aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *