Prima pagină » Fotbal intern » Iata dovada! Iubita lui Ianis Zicu se simte ca acasa la resedinta lui Marcel “Dumars”! (FOTO)

Iata dovada! Iubita lui Ianis Zicu se simte ca acasa la resedinta lui Marcel “Dumars”! (FOTO)

30 ian. 2013, 11:35,
în Fotbal intern
a:3:{s:7:"site_id";i:8;s:6:"old_id";i:36646;s:8:"site_url";s:12:"sport.bzi.ro";}
Zilele trecute, Mihaela Tudor i-a facut o vizita neasteptata lui Marcel Sarbu, patronul discotecii Dumars, alimentand astfel speculatiile conform carora bruneta care s-ar fi impacat cu fotbalistul Ianis Zicu la finalul anului trecut ar fi unul din motivele scandalului dintre Marcel si Roxana.
Dupa o perioada in care si-a cautat dreptatea in justitie, ex-componenta trupei Trident, Roxana Blagu a deschis un razboi mediatic cu logodnicul ei, acuzandu-l pe acesta ca o terorizeaza, motivul fiind legat de dorinta barbatului de a avea custodia copilului lor. Dupa cateva interviuri emotionante date de Roxana, Marcel Sarbu, patronul discotecii Dumars, a intrat in direct la o emisiune pentru a-si spune punctul de vedere, iar dialogul celor doi a scos la iveala si aspecte mai putin cunoscute din relatia celor doi, dar extrem de  spectaculoase.
Roxana a marturisit ca relatia ei cu Marcel s-a alterat din cauza Mihaelei Tudor. “A inceput sa ma acuze ca l-am inselat. Eu eram nonstop in casa langa copil, telefonul era pe firma lui. Acuzatiile au venit din partea unei persoane care a locuit in casa cu el, cu care a avut o relatie inaintea mea. E o prietena veche de-a lui. Nu am de ce sa ma feresc, spun adevarul. Persoana respectiva era prietena mea cea mai buna din acel timp. Am aflat mai tarziu ca au fost impreuna. Se numeste Mihaela. Era prietena mea cea mai buna, el, la inceput, ma lasa sa vorbesc doar cu ea. Venea si cu noi in vacanta. Statea cu noi in acelasi apartament. Nu mi s-a parut firesc. El mi-a spus ca nu are nimic de-a face cu ea, mi-a povestit ca s-au cunoscut pe vremea cand sufereau din dragoste. Eu am cunoscut-o la el in casa, am inceput sa ne imprietenim. Ea a inceput sa fie mai aproape de mine decat de el”, a spus Roxana in respectiva emisiune.
Mihaela i-ar fi spus lui Marcel ca Roxana l-a inselat cu Darius Burciu, un afacerist din Timisoara, cel care este chiar tatal copilului actualei iubite a lui Zicu, lucru intarit la emisiune chiar de… Marcel. Ulterior, in direct a intrat Darius, barbatul despre care Marcel a sustinut ca i-ar fi fost amant Roxanei.  „Am acceptat sa intru in direct in urma interventiei lui Marcel. M-am intalnit de 2 ori cu el. Am avut o discutie cu el in februarie si in decembrie. In niciuna dintre discutii nu i-am afirmat ca eu m-am culcat cu Roxana. Nici nu am lasat sa se inteleaga ca am avut vreo legatura. Eu nu i-am spus asa ceva, ci Mihaela, mama copilului meu, dar eu eram despartit de Mihaela”, a spus Darius.
Intr-una din serile trecute, in jurul orei 20.00, Mihaela Tudor a fost in vizita acasa la Marcel Sarbu. Femeia si-a parcat masina in fata casei barbatului, dupa care a asteptat minute bune in Mercedes, pentru ca ajunsese un pic prea devreme. La scurt timp si-a facut aparitia si Marcel, care a deschis cu telecomanda portile garajului. A urmat apoi o scena incredibila: barbatul a facut un gest discret cu mana, dirijand-o pe Mihaela sa intre direct prin garaj. Bruneta s-a conformat, fiind urmarita atent de catre Marcel in oglinda retrovizoare a SUV-ului sau. Ulterior, cei doi au urcat in apartamentul omului de afaceri, fiind zariti la geamul bucatariei in timp ce barbatul gatea ceva, iar femeia pregatea masa. Mihaela Tudor a parasit apartamentului lui Marcel in jurul orei 2.00. Conform unor surse din apropierea barbatului, acesta ar intentiona sa o cheme ca martor pe iubita lui Ianis Zicu in procesul pentru custodia micutei Oana, fiica lui Marcel si a Roxanei (ex- Trident).
Divort cu scandal in 2010, reimpacare in 2012
Fotomodelul Mihaela Tudor, desemnata  in 2002 Miss Bikini, si fostul international Ianis Zicu, in prezent fotbalist in Coreea de Sud, s-au impacat la doi ani de la divortul  cu cantec care a facut deliciul presei tabloide.  Povestea de dragoste a celor doi a inceput in urma cu zece ani, iar in aprilie 2009 au spus “Da” la starea civila. Au divortat din culpa comuna in ianuarie 2010, dupa numeroase certuri si acuze de infidelitate, Mihaela ramanand cu trei case si o masina de lux. Dupa impacarea de anul trecut, femeia si-a schimbat masina, pastrand insa marca.  Autoturismul de teren, care apare si in imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, ar fi fost un cadou de impacare tot din partea lui Zicu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *