Prima pagină » Cultural » Iată de ce Monica Gabor nu l-a adus niciodată în România pe Mr. Pink. “Ei nu mai au nimic împreună”

Iată de ce Monica Gabor nu l-a adus niciodată în România pe Mr. Pink. “Ei nu mai au nimic împreună”

16 nov. 2023, 12:04,
BZI.ro, în Cultural

După mai mulți ani de relație, s-a aflat motivul pentru care Monica Gabor nu l-a adus niciodată pe Mr. Pink în România. Odată cu separarea de Irinel Columbeanu și mutarea definitivă a Irinucăi în SUA, fosta divă de la Izvorani a fost văzută tot mai rar pe meleagurile natale.

Abia acum, secretul a fost dezvăluit, după ce regretatul tată al fotomodelului a discutat despre acest subiect delicat cu ceva timp în urmă.

De ce Monica Gabor nu l-a adus niciodată în România pe Mr. Pink

Bărbatul a afirmat că omul de afaceri de origine chineză preferă să fie discret și să evite expunerea în fața reflectoarelor. Omul de afaceri a avut mult timp convingerea că frumoasa brunetă ar putea avea o întâlnire cu fostul ei soț.

„Vine și el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Și nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar așa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu”, spunea în urmă cu ceva vreme Emil Gabor într-o emisiune de la Antena Stars, notează click.ro.

„Dar ei nu mai au nimic împreună”, completa regretatul bărbat care nu a putut să fie condus pe ultimul drum de două dintre fiicele sale.

Monica și Ramona Gabor nu au avut posibilitatea să participe la ceremonia de înmormântare din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

În prezent Irinel Columbeanu a ajuns să își ducă traiul într-un azil de bătrâni. Problemele financiare cu care se confruntă l-au făcut să își piardă toți prietenii și singura din familie care l-a ajutat a fost Irina, fiica afaceristului.

Monica Gabor poate părăsi Statele Unite doar cu aprobarea partenerului său de viață

Câteva persoane apropiate Monicăi Gabor au observat că aceasta vizitează România mai rar după plecarea Irinei din țară pentru a se stabili alături de mama sa. Există multe speculații conform cărora Mr. Pink exercită un control intens asupra ei, împiedicând-o să se îndepărteze de el. Prietenii celebrității susțin că ea este supravegheată constant și că-i este limitată libertatea.

Pare că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu are voie să iasă din casă sau să facă cumpărături în afara mediului online. Potrivit celor apropiați, vedeta are permisiunea de a merge doar până la magazinul din apropiere, unde partenerul său este cunoscut de toată lumea. Nu i se permite să primească vizitatori și se ocupă singură de toate responsabilitățile casnice, deoarece nu au o menajeră.

Acum, la mai mulți ani de relație, s-a aflat de ce Monica Gabor nu l-a adus niciodată în România pe Mr. Pink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *