Prima pagină » Cancan » Iată de ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu. “S-a deteriorat foarte tare”

Iată de ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu. “S-a deteriorat foarte tare”

12 mart. 2024, 11:13, 3 ,
în Cancan

După ce a fost făcută publică vestea tragică, acum s-a aflat și de ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu. Cu lacrimi în ochi, prezentatoarea de la Metropola TV a făcut o mărturisire tulburătoare.

Perioadă foarte grea pentru partenera lui Mădălin Ionescu după ce tatăl ei a trecut în neființă. Durerea pe care o trăiește acum este extrem de grea, dar totuși a găsit forța de a le dezvălui fanilor care a fost cauza decesului tatălui său.

Cristina Șișcanu are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui

Cristina Șișcanu are numai aprecieri pentru tatăl ei. Îl descrie ca fiind „un om extraordinar” și a recunoscut că dorul de el se intensifică atunci când este singură. Cu toate acestea, ea se străduiește să se adapteze la noua situație.

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum…durerea e mare.

E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. (…) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”, a detaliat Cristina Șișcanu într-un filmuleț pe Facebook.

De ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu

Vedeta a mărturisit că are multe trăsături comune cu tatăl său, atât din punct de vedere fizic, cât și moral. A moștenit sensibilitatea de la el. Recent, tatăl său s-a simțit extrem de rău din cauza problemelor cardiace. Anul trecut a fost aproape de moarte, dar a fost salvat în ultimul moment de o doamnă doctor.

”Eu semăn cu el fizic. De la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil. A avut mai multe regrete fizice. A fost foarte greu acum un an când m-a sunat mama să-mi spună că tata nu mai respiră și nu putea fi transportat la spital. S-a întâmplat atunci un miracol, când o doamnă doctoriță a zis că-și asumă riscul să-l ducă la spital.

Calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi. Avea probleme cu inima și multe altele de sănătate. Cea mai gravă era cea cu inima și pentru problema lui nu putea fi tratat”, a mai relatat vedeta.

Cristina Șișcanu primește sprijin în această perioadă dificilă din partea soțului său, Mădălin Ionescu, și a copiilor lor: doi sunt din căsătoria anterioară a prezentatorilor, o fată și un băiat, iar unul este fiica lor biologică, Petra, care are doar șase ani.

După ce a dat vestea tragică, s-a aflat și de ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu.

Comentarii
  • Mai lasati fratilor, stirile astea de doi lei
    Ce mare personalitate este aceasta Siscanu…
    Mor oameni importanti in lume si nu se face atat tam-tam
    Sa-si vada de doliul ei nu plangeri pe fb…
    Rusine familiei ca nu pot sa-si ingroape un membru in liniste si rugaciuni pentru sufletul celui decedat

  • Sunt de acord cu Elens intru totul, moartea Mioarei Roman, pentru ca ficele se plang toata ziua pe la ziare si televiuni a umbrit total moartea lui Alex Stefanescu rusine.La toti ne mor parintii pentru fiecare parintele lui este cel mai bun, sunt de acord ca unele personalitati trebuie pomenite mai des pentru ca au insemnat ceva la nivel national dar parintii ‘vedetelor” vedete facute de ??? Dumnezeu sa ii ierte .

  • cine poola mea mai este si cristina siscanu asta si cui poola mea ii pasa de ce a murit tacsu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *