Prima pagină » Local » Iată cum s-a produs accidentul care a curmat viaţa unui tânăr
Iată cum s-a produs accidentul care a curmat viaţa unui tânăr

Iată cum s-a produs accidentul care a curmat viaţa unui tânăr

21 mai 2020, 10:55,
în Local

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Hârlău din Iaşi. În urma impactului a rezultat ranirea a patru persoane, iar din păcate, una dintre acestea a murit. Conform poliţiştilor, vinovat de producerea tragediei se face şoferul care a încercat să efectueze o depăşire neregulamentară, intrând din plin în autoturismul care încerca să vireze la stânga.

”Aseară, în jurul orei 1.20, am fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, din comună Ceplenița, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58, în comună Scobinți, aflându-se în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă”, s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune.

În urma impactului, 4 persoane au fost rănite, ulterior fiind declarat decesul uneia dintre victime în vârstă de 27 de ani.

Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă.” se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *