Prima pagină » Cultural » Iată cum poți să urmărești filmele și serialele de pe Netflix gratis. Totul este 100% legal

Iată cum poți să urmărești filmele și serialele de pe Netflix gratis. Totul este 100% legal

18 sept. 2024, 09:17,
Cezar Bulgaru în Cultural

S-a aflat cum poți să urmărești filmele și serialele de pe Netflix gratis. Netflix se gândește să ofere un serviciu de streaming gratuit. Amazon deja a făcut acest pas și acum se pare că Netflix, la rândul său, discută despre posibilitatea de a introduce o astfel de opțiune.

Conform unei știri Bloomberg, Netflix explorează posibilitatea de a introduce un abonament gratuit susținut exclusiv de publicitate. Această informație provine de la surse din interiorul companiei.

Cum poți să urmărești filmele și serialele de pe Netflix gratis

Obiectivul principal al acestui serviciu gratuit este atragerea unui număr mai mare de abonați pe termen lung. Netflix se concentrează pe țările cu o ofertă bogată de televiziune gratuită, unde motivația utilizatorilor de a plăti pentru un abonament este mai scăzută.

Printre țările vizate se numără Germania și Japonia, iar Austria ar putea fi o altă opțiune.

Printre cele mai populare seriale ce pot fi urmărite pe platformă trebuie menționate Stranger Things, The Queen’s Gambit, The Crown, Ozark, Money Heist, The Witcher, Bridgerton, Dark, The Umbrella Academy, Black Mirror. Aceasta este doar o mică selecție de seriale Netflix care sunt populare.

Decizia nu a fost încă luată

Bloomberg raportează că decizia finală nu a fost încă luată, iar detaliile exacte ale ofertei gratuite rămân neclare. Printre posibilități se numără un catalog mai mic de filme și seriale sau o calitate a imaginii și sunetului mai scăzută. De asemenea, este posibil să existe mai multe reclame decât în planul actual cu publicitate (care nu este încă disponibil în Austria).

Netflix nu este la prima încercare cu un serviciu gratuit. În perioada septembrie 2021 – noiembrie 2023, compania a testat o versiune gratuită în Kenya, disponibilă doar pe telefoane Android. Aceasta oferea acces la aproximativ o pătrime din conținutul platformei.

Amazon Freevee, o platformă de streaming video gratuit susținută de reclame, a fost lansată în 2019. Începând cu august 2022, serviciul este disponibil și în Germania, iar din martie 2023 și în Austria, potrivit publicației Heute.

Ce este Netflix

Netflix este un serviciu de streaming online care oferă o vastă bibliotecă de filme, seriale TV, documentare și alte tipuri de conținut. Pentru a utiliza Netflix, trebuie să te abonezi la unul dintre planurile de abonament disponibile.

În general, Netflix este o platformă convenabilă și accesibilă pentru iubitorii de filme și seriale.

Cu toate acestea, Netflix ia în considerarea faptul ca serviciul lor să poată fi urmărit gratis pentru atragerea unui număr mai mare de abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`