Prima pagină » Local » Iată cum poți să îți uimești invitații la nuntă. Micuțele balerine ieșene care fac parte din dansul mirilor realizează un moment unic – FOTO

Iată cum poți să îți uimești invitații la nuntă. Micuțele balerine ieșene care fac parte din dansul mirilor realizează un moment unic – FOTO

27 mai 2023, 02:00, 3 ,
Ștefana Șovea, în Local

Ieșenii care doresc să își uimească invitații la nuntă o pot face cu un moment artistic, parte din dansul mirilor, realizat de către micuțele balerine de la „AliceGym”. Acest moment transformă atmosfera celui mai important eveniment din viața unui om într-un veritabil basm

De tot ceea ce ține de momentul artistic al balerinelor se ocupă Alice Viviana Țocu, gimnasta ce a făcut parte din Lotul Național și care în prezent are propria sală unde antrenează în jur de 160 de copii.

Spectacolul realizat de către micuțele balerine de la „AliceGym” a luat naștere la propunerea unei mirese

o poză cu balerinele de la „AliceGym” în timpul dansului mirilor

Momentul artistic durează între două minute și jumătate și trei minute

Primul spectacol realizat de către micuțele balerine ieșene de la „AliceGym” a fost pus în scenă în urmă cu patru ani, la propunerea unei mirese ce avea o cunoștință a cărei fetiță era antrenată de către Alice Viviana Țocu. Momentul a fost apreciat de către invitați, iar antrenoarea a ales să meargă în continuare cu acest tip de spectacol memorabil.

„Cred că primul spectacol pe care l-am avut de genul acesta a fost în urmă cu 4 ani, când o mireasă avea o cunoștință care avea fetița la mine la sală și așa i-a venit ideea miresei, care mi-a propus să facem un astfel de moment, iar eu am fost de acord.

După ce am făcut momentul artistic am decis să continui pentru că fetițelor le-a plăcut, invitaților la fel. Fetițele merg la nunți, la concursuri și se antrenează, iar până acum a fost greu să mediatizez acest tip de spectacol pentru dansul mirilor. Suntem la început, avem abia patru ani de când facem și acest tip de spectacol, iar fetițele, fiind mici, cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani, mă deplasez cu ele doar în Iași”, declară Alice Viviana Țocu, antrenoare de gimnastică.

O parte din banii pentru acest moment artistic le revine fetelor

 o poză cu balerinele de la „AliceGym” în timpul dansului mirilor

Micuțele balerine de la „AliceGym” realizează un moment unic

Prețul acestui moment este unul standard, de 800 de lei, iar o parte din bani le revine fetițelor. Antrenoarea își dorește să îi facă pe copii să înțeleagă de la o vârstă fragedă faptul că trebuie să fie răsplătiți, fie că este vorba de aplauze, îmbrățișări sau de bani. Momentul are o durată de două minute jumătate sau trei.

„Momentul artistic cu șase balerine la dansul mirilor are un preț standard, de 800 de lei, iar o parte din acești bani le revine fetelor. Eu vreau să îi fac pe copii să înțeleagă de la vârste fragede că în momentul în care muncesc pentru ceva vor fi răsplătiți, indiferent că se întâmplă doar prin niște aplauze, o îmbrățișare sau financiar, de asta vreau să le motivez.

În suma aceasta intră deplasarea noastră la sală, intră costumele fetelor, care sunt destul de scumpe. De exemplu, doar pentru o fetiță, costumul este în jur de 800 de lei, dintre care doar fusta costă 500 de lei, mai intră și aranjarea părului fetelor în acești bani. Momentul are o durată de două minute jumătate sau trei minute, în funcție de cât durează dansul mirilor”, mai spune Alice Viviana Țocu, antrenoare de gimnastică.

Alice Viviana Țocu mărturisește faptul că se ocupă de fiecare fetiță în parte când vine vorba de antrenamente și coregrafie, pentru a reuși să realizeze un moment bine pus la punct cu micuțele balerine.

„Când vine vorba de antrenamente, eu mă ocup de fiecare balerină separat și fac cu fiecare minim două ședințe unde le învăț coregrafia. Pe anul aceasta am avut deja două momente cu fetițele balerine, dar abia a început sezonul nunților și au început programările.

Eu nu pot spune că pentru mine este o muncă, nu fac asta pentru bani, ci o fac pentru fete, pentru că le place foarte mult să participe la orice fel de spectacol, indiferent că este plătit sau nu”, adaugă Alice Viviana Țocu, antrenoare de gimnastică.

Comentarii
  • trebuie sa fii batut in cap sa faci nunta ca sa impresionezi pe cineva. faci nunta ca sa sarbatoresti impreuna cu familia si prietenii un eveniment important din viata ta si trebuie sa te simti tu bine. nu trebuie sa impresionezi pe nimeni. mai ales cu momente din astea kitsch. la noi, din cauza faptului ca oamenii sunt batuti in cap si ii intereseaza sa impresioneze pe altii, nunta devine mai mult eveniment corporate care nu mai are legatura cu nimic din ce ar trebui sa reprezinte. de asta dati mii de euro sa faceti poze „artistice”, aceleasi poze pe care le are toata lumea. fix aceleasi poze. de asta dati mii de euro sa cante nu stiu ce mare artist, dar cand vine da volumul la maxim si nu se mai intelege nimeni cu nimeni, de parca ar fi la Untold. de asta platiti sute de euro pe ornamente la masa pe care nu le baga nimeni in seama, dar de care rade lumea cand vin aia sa-si ia ornamentele inapoi pe la 3 dimineata ca doar pana atunci ai platit. evenimente organizate penibil si fara gust.

  • Scopul nuntii e cu totul altul decat impresionarea invitatilor. Doar ca (prea) multele firme care organizeaza nunti fac orice ca sa iti i-a banii, sub pretextul ca nunta ta va fi deosebita, altfel decat alte nunti. Iar romanii pun botu din dorinta de a fi altfel, de a avea ceea ce altii nu au, de a fi speciali. Gandire de oameni mici, cu minte si mai mica.

  • Vai de capul lor de clovni. Toti astia care vor tot felul de chestii ca la circ pentru nunta lor. Asa-s sarantocii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *