Prima pagină » Cancan » Iată cum arată vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor. În 2016 au plătit 200.000 de euro

Iată cum arată vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor. În 2016 au plătit 200.000 de euro

20 nov. 2023, 13:03,
în Cancan

Cum arată vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor încă din 2016. Doi ani au căutat cei doi locuința ideală. Au plătit 200.000 de euro pentru vila superbă din Popești Leordeni. Cei doi au depus un efort mare în renovarea vilei care le servește drept locuință.

În anul 2016, Răzvan Fodor a luat decizia de a renunța la apartamentul său cu două camere din zona Berceni și s-a mutat împreună cu familia într-o casă cu două etaje în apropierea Bucureștiului.

Irina și Răzvan Fodor, despre provocarea pe care au avut-o când s-au mutat

Într-un interviu, Irina și Răzvan Fodor au discutat despre provocarea pe care au avut-o în a se muta în noua lor casă, o provocare pentru care au trebuit să depună mult efort pentru a o transforma în locuința visurilor lor.

”Mă întrebi dacă am făcut rost de ăia 200.000 de euro? (râde) De dat nu mi i-a dat nimeni, nici nu i-am avut, nici nu i-am câștigat. Am pornit așa, în gol. Știi cum se spune, că vedetele fac bani, frate! Ei bine, nu e așa. Tot auzeam oameni în preajma noastră spunând „mi-am luat casă, un chilipir, mare noroc am avut. Noi nu credeam că nouă ni se va întâmpla una ca asta, să-mi și placă o casă, să fie și prețul OK, dar uite că ni s-a întâmplat, am găsit casa. Ne-am luat după căldura locului, a avut o karmă bună.”, spunea Răzvan Fodor în 2016, pentru Revista Viva.

Iată cum arată vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor locuiesc într-o casă frumoasă, cu șapte camere, și cu o curte cu un gazon perfect întreținut. Cuplul a decorat curtea cu copaci, a creat o zonă specială pentru grătar și au construit o terasă spațioasă, unde sărbătorescrec adesea alături de prieteni și familie.

Irina Fodor a avut dorința de a avea o piscină pe terenul din spatele casei, care are o suprafață de 190 mp, dar în cele din urmă au decis să nu o mai facă.

„Despre piscină am vorbit mult, să facem, să nu facem. Până la urmă, ne-am dat seama că am ocupa un spațiu mare din curte. Apoi, am zis să punem o piscină gonflabilă, dar Fodorică a zis că-i ard gazonul”.

Însă prezentatoarea a profitat de spațiul generos pentru a își umple curtea de parfumul florilor.

”Tot gardul este acoperit de Mâna Mai­cii Domnului, care miroase divin, e de vis când înflorește, cred că avem peste vreo 30 de feluri de trandafiri, de toate culorile, avem cais, vișini, păr, pruni, vie, cam tot ce ar trebui să aibă o grădină”, a explicat Irina Fodor tot pentru sursa menționată anterior.

Ultimele fotografii din interiorul casei îi arată în timp ce pregătesc grătarul pentru prieteni și familie. În afară de terasa spațioasă, echipată cu canapele, scaune și mese, curtea soților Fodor este plină de plante și diverse accesorii.

Vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor este una foarte modernă și plină de voie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`