Prima pagină » Cancan » Iată cum arăta Tania Budi la începutul carierei. Era foarte frumoasă și se iubea cu Cătălin Botezatu

Iată cum arăta Tania Budi la începutul carierei. Era foarte frumoasă și se iubea cu Cătălin Botezatu

03 iun. 2024, 09:18,
în Cancan

Tania Budi era o prezență aparte pe micile ecrane, la începutul anilor ’90, când se afla la începutul carierei.  Vedeta a avut o scurtă experiență în modelling, participând la prezentările de modă ale lui Cătălin Botezatu, iar în ultimii ani și-a demonstrat talentul în lumea afacerilor. Tania Budi s-a născut în Constanța și s-a mutat la București în 1987, după ce a fost admisă la Facultatea de Matematică.

Ulterior, și-a schimbat direcția și a ales să studieze Jurnalismul, visând la o carieră în televiziune.

În tinerețe, Tania Budi a fost implicată și în modelling, pe vremea când era iubita lui Cătălin Botezatu. Astăzi, ea este o femeie de afaceri de succes, trăiește armonios și se bucură de tot ce îi oferă viața.

Iată cum arăta Tania Budi la începutul carierei

Tania Budi pare că a găsit elixirul tinereții, deoarece arată la fel de bine ca atunci când a intrat în lumea showbizului. Imagini din anii ’90 o arată la fel de frumoasă, suplă și cu trăsături delicate. Într-un interviu mai vechi, a povestit despre începuturile carierei sale.

„M-am mutat în Bucureşti în 1987, după ce am luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secţia matematică pură. Dupa 1991, însă, atracţia pentru showbiz mi-a schimbat traiectoria. M-am îndreptat spre Jurnalism, dorindu-mi să fac televiziune. În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toţi novice în branşa asta, învăţam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admiraţie profundă pentru crainicele Televiziunii Române şi a fost al doilea vis din viaţa mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deşteaptă decât frumoasă’, a povestit Tania pentru VIVA!.

Cum reușește Tania Budi să se mențină în formă, la 56 de ani

Tania Budi nu este fană a intervențiilor estetice, însă apelează periodic la tratamente noninvazive.

„Am revenit la medicul meu pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială.

Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp’, a declarat, acum ceva timp, Tania Budi.

Tania Budi era la fel de frumoasă la începutul carierei, când făcea furori pe micul ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *