Prima pagină » Cancan » Iată cum arată Nadia Comăneci în costum de baie.Fanii au crezut că nu văd bine

Iată cum arată Nadia Comăneci în costum de baie.Fanii au crezut că nu văd bine

03 sept. 2024, 09:58,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cu doar o lună înainte să împlinească 63 de ani, Nadia Comăneci și-a surprins urmăritorii cu o fotografie în costum de baie. Chiar și la vârsta ei, „Zeița de la Montreal” are o formă fizică de invidiat, așa cum se poate vedea într-o postare recentă.

La aproape 63 de ani, Nadia Comăneci continuă să practice gimnastica și datorită acestui fapt își menține o condiție fizică de invidiat.

Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie

Pe lângă exercițiile fizice, Nadia Comăneci are o dietă sănătoasă. „Zeița de la Montreal” a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă în fiecare zi.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a spus ea într-un interviu acordat Gsp.

Într-o postare recentă pe Instagram, Nadia Comăneci a surprins fanii cu o fotografie în costum de baie, în care își etalează o formă fizică de invidiat.

Înainte de a se bucura de soare, Nadia Comăneci a pozat într-un costum de baie foarte sumar, demonstrând că timpul nu a lăsat urme asupra ei.

Nadia Comăneci și-a îndeplinit o dorință și și-a făcut primul tatuaj

În acest an, Nadia Comăneci a decis să marcheze un moment important din viața sa și și-a tatuat pe gleznă cercurile olimpice și nota perfectă de 10, ca o amintire a performanței sale istorice.

„Am spart gheața. Perseverență, muncă asiduă, abilitatea de a fi unic. Comemorez primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice. Pornește în căutarea propriei note de 10!”, a scris Nadia pe Instagram.

După mulți ani de gândire, Nadia Comăneci a avut curajul să-și facă primul tatuaj, un omagiu adus carierei sale sportive și, în special, notei perfecte de 10.

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: «Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc». Eu deja pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a mai declarat Nadia Comăneci.

Recent, Nadia Comăneci și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în costum de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *