Prima pagină » Cancan » Iată cum arată Monica Dascălu, la un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV

Iată cum arată Monica Dascălu, la un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV

03 iul. 2024, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

La un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV, Monica Dascălu a surprins pe toată lumea cu modul cum arată. Anul trecut vara, faimoasa Monica a luat o pauză de la lumina reflectoarelor, petrecând concediul de maternitate.

Totuși, a rămas activă pe rețelele de socializare, unde a încântat fanii cu fotografii inedite. La 46 de ani, Monica pare să sfideze timpul, arătând tot mai tânără cu fiecare zi ce trece.

Cum arată Monica Dascălu, după concediul de maternitate

Monica Dascălu a devenit mamă pentru prima dată acum doi ani, când a născut un băiețel. Anul trecut, la 45 de ani, vedeta Pro TV a adus pe lume o fetiță, iar evenimentul a fost sărbătorit într-un cadru foarte restrâns.

Botezul micuței Eva s-a desfășurat în satul Delureni, județul Bistrița Năsăud, locul în care prezentatoarea de la Pro TV și-a petrecut copilăria. La ceremonie au fost prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați, inclusiv Oana Andoni, cea mai bună prietenă a sa.

Monica Dascălu a hotărât să își ia o pauză de la carieră pentru a se dedica creșterii copiilor. Această perioadă de concediu de maternitate pare să-i priască foarte bine, vedeta arătând tot mai tânără și fericită în fotografiile postate pe Instagram. Îmbrăcată în rochii vaporoase, cu imprimeuri florale, Monica dă impresia că a găsit elixirul tinereții.

Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru

Monica Dascălu a încheiat căsătoria cu avocatul Mihai Băjenaru în anul 2010, însă acum doi ani au decis să urmeze drumuri separate.

Prezentătoarea de știri s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr și, la vârsta de 44 de ani, a devenit mamă pentru prima dată.

În anul 2005, au circulat zvonuri că ar fi avut o relație cu fotbalistul Adrian Mutu.

Se spune chiar că acesta ar fi plătit 15.000 de dolari pentru un zbor charter din Roma, pentru a o întâlni pe frumoasa vedetă TV. Cinci ani mai târziu, Monica Dascălu s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru.

Viața Monicăi Dascălu este acum plină de activități și responsabilități, având grijă de patru copii. În fiecare weekend, cei doi băieți ai lui Cristi Varbanciu stau cu ei, deoarece mama lor biologică călătorește frecvent în Franța pentru a-și vedea iubitul francez. Astfel, Monica se ocupă de toți cei patru copii ca și cum ar fi ai săi. Prezentatoarea de televiziune, de la Pro Tv, este foarte apreciată pentru profesionalismul ei, dar și pentru felul în care arată.

Recent, Monica Dascălu a reușit să impresioneze pe toată lumea cu modul cum arată după concediul de maternitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *