Prima pagină » Cultural » Iată cum arăta Ioana State de la Asia Express în adolescență. „Acum sunt foarte relaxată legat de greutate…”

Iată cum arăta Ioana State de la Asia Express în adolescență. „Acum sunt foarte relaxată legat de greutate…”

02 oct. 2024, 14:15,
Cezar Bulgaru în Cultural

Au aparut noi imagini cu Ioana State de la Asia Express în adolescență. Una dintre cele mai apreciate comediante din stand-up-ul românesc a vorbit deschis despre perioada adolescenței sale și despre provocările cu care s-a confruntat din cauza greutății.

Ioana State, recunoscută pentru frumusețea sa aparte, a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a vieții sale. Lupta dificilă pe care a purtat-o împotriva kilogramelor în plus, un aspect necunoscut pentru mulți dintre admiratorii săi.

Cum arăta Ioana State de la Asia Express în adolescență

Pentru Ioana State, victoria în lupta cu kilogramele a venit în momentul în care a realizat că fericirea nu depinde de numărul afișat pe cântar. Demonstrându-și optimismul și simțul umorului, comediana a transformat experiența legată de greutate într-o sursă de inspirație pentru glumele sale.

Autoironia, considerată adesea arma oamenilor inteligenți, s-a dovedit a fi un instrument perfect pentru Ioana State, completându-i stilul de umor și personalitatea.

„Acum sunt foarte relaxată legat de greutate, dar nu a fost întotdeauna așa. A fost în perioada adolescenței o vârstă critică pentru orice fată. Fetele de vârsta mea avea iubiți, eu eram fratele lor. La 16 ani aveam 110 kilograme, acum am 109. Făceau mișto de mine, mă făceau să mă simt diferită.

La liceu nu mă simțeam asa. Glumele se făceau la școala generală din comuna Dascălu.

Îmi doream să fiu cântăreață, în liceu mi se spunea Andra 2 pentru că scopul meu în viață era să repet inflexiunile ei.

M-a ajutat că sunt plinuță. Ajută autoironia pentru că mă pun pe mine în prim-plan și atunci oamenii nu o percep ca și cum am un soi de răutate. Da, atunci eram în depresie, am fost momente grele prin care am trecut”, a povestit Ioana State în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Cum și-a făcut debutul în stand-up

Într-un interviu acordat Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, Ioana State a vorbit despre debutul său în stand-up. Primul pas pe această cale l-a făcut pe scena iUmor, moment care i-a confirmat că drumul său profesional trebuie să fie în comedie.

„A fost neașteptat, nu a fost ceva premeditat. Eu scriam glume pe Facebook, am mers într-o competiție de umor, unde am încercat un număr de stand-up comedy. Am fost primită frumos, a fost un succes, oamenii de acasă m-au urmărit pe rețelele de socializare, apoi am ajuns în finala pe care nu am câștigat-o, dar m-a ajutat mult.

Acum am ajuns să am spectacole în țară, turnee, Sala Palatului. Voi urca alături de Micutzu, Bordea și Cortea pe scenă”, s-a destăinuit State.

Ioana State, una dintre vedetele comediei românești, dezvăluie cum își construiește glumele, oferind o privire în culisele procesului creativ din stand-up.

„La mine, lucrurile vin în mod natural. Fiecare artist are propriul lui stil, propria tehnică de a-și construi glumele. La mine nu este foarte studiat, pentru că nu m-am pregătit să ajung aici, a fost o surpriză, am luat lucrurile cum au venit spre mine.

Eu voiam să devin profesor de limba română, m-am angajat în asigurări, am mai schimbat alte joburi în domenii și apoi a venit acest lucru către mine. L-am îmbinat cu un alt job, niciodată nu am făcut doar stand-up comedy, am făcut și altceva pe lângă”.

Ioana State de la Asia Express era la fel de frumoasă în adolescență cum este și acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`