Prima pagină » Cancan » Iată cum arată Daniela, iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel

Iată cum arată Daniela, iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel

01 oct. 2024, 09:53, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cheloo și-a refăcut viața cu iubita lui Daniela, după divorțul prin care a trecut în 2012. Cheloo, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, s-a evidențiat nu doar prin talentul său remarcabil, ci și prin atitudinea sa directă, având curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Cu toate acestea, artistul a ales să păstreze o notă de discreție în privința vieții sale personale.

Câți ani are Cheloo

La 43 de ani, artistul pare să fi renunțat la imaginea sa de „băiat rău”, având în vedere că viața sa personală este acum caracterizată de liniște și stabilitate.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea artistul în urmă cu ceva timp, potrivit Viva!.

Cheloo are doi copii cu Daniela, iubita lui

Cheloo este tatăl a trei copii minunați, pe care îi iubește profund și care îi aduc mândrie în fiecare zi. Deși a preferat să nu discute public despre viața sa de familie, se știe că primul său copil este Ștefan Ion, în vârstă de nouă ani, rezultat al căsniciei cu prima soție, Daniela Niculescu.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, dar s-au despărțit în 2012. Fosta soție a artistului, Daniela Niculescu, a făcut declarații despre lupta sa cu dependența de amfetamină, menționând că a fost la un pas de distrugere, dar că a reușit să se refacă după o ședere într-o clinică de dezintoxicare din Elveția.

După separarea de prima soție, Cheloo și-a refăcut viața alături de actuala sa parteneră, Daniela Moraru. Împreună, cei doi au doi copii: un băiețel de patru ani și o fetiță de șase ani.

Conform informațiilor apărute în presă, cuplul s-a stabilit în localitatea Breaza din județul Prahova, unde trăiesc departe de agitația din Capitală.

Cine este Cheloo

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, este un rapper și compozitor român cunoscut pentru contribuțiile sale în muzica hip-hop. Născut pe 14 iulie 1978 în București, el a câștigat popularitate ca membru al trupei Paraziții, care a fost înființată în 1994.

Cheloo este apreciat pentru versurile sale directe și provocatoare, care abordează adesea teme sociale și politice. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mulți alți artiști din industria muzicală românească și a lansat numeroase albume, atât cu Paraziții, cât și ca artist solo.

Pe lângă cariera muzicală, Cheloo este cunoscut și pentru aparițiile sale în diverse emisiuni de televiziune, inclusiv ca jurat în competiții de talente. Este, de asemenea, o figură publică cu o viață personală discretă, fiind tatăl a trei copii.

În prezent, Cheloo locuiește alături de iubita lui Daniela departe de agitația din București, în Breaza.

Comentarii
  • Deparazitarea

    Cheloo si cei ca el au prostit o generatie intreaga cu injuraturi zgomotoase pe care ei le numeau „rap” pe care le amestecau cu aforisme furate de la diversi autori. Ei faceau pe marii curajosi care se lupta impotriva sistemului dar indata ce sistemul a decis ca nu mai e acceptabil sa-i injuri pe homalai sau pe perciunati, Cheloo si ceilalti golani imediat au tacut. In afara de a-i scandaliza pe pensionari si de a normaliza injuraturile fara rost, Cheloo si ceilalti limbrici, paduchi, tenii, paraziti, etc. nu au facut nimic ca sa fie tinuti minte. La fel ca Vacanta Mare si manelele, grupurile astea de rap din anii 90 reprezinta doar o pata maro in istoria divertismentului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`