Prima pagină » Cancan » Iată cum arăta Cosmina Păsărin când a participat la “Vara Ispitelor”. Vedeta e neschimbată la 42 de ani

Iată cum arăta Cosmina Păsărin când a participat la “Vara Ispitelor”. Vedeta e neschimbată la 42 de ani

10 sept. 2024, 10:53, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cosmina Păsărin a participat la emisiunea „Vara ispitelor” în 2021, iar de atunci viața ei a suferit o schimbare majoră. Relația cu iubitul de atunci nu a durat, iar se pare că s-a îndrăgostit de Bogdan Vlădău, care avea rolul de ispită în emisiune. Cu toate acestea, experiențele din acea perioadă au deschis calea către o carieră în televiziune.

Cosmina a avut o perioadă în care a activat în acest domeniu, până când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se îndepărteze de lumea showbiz-ului.

După ce a lucrat la mai multe proiecte televiziune, Cosmina Păsărin a devenit MC pentru evenimente și, ulterior, s-a specializat în organizarea de nunți. La vârsta de 42 de ani, bruneta arată la fel de bine ca în perioada în care a fost în centrul atenției, demonstrând că a reușit să înfrunte cu succes trecerea timpului. Cosmina Păsărin și-a păstrat frumusețea și prospețimea.

Cum arăta Cosmina Păsărin când a participat la “Vara Ispitelor”

Deși în viața ei au fost câțiva bărbați notabili, Cosmina Păsărin nu a ajuns încă să se căsătorească. Vedeta a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă și apoi a preferat să rămână discretă în ceea ce privește alte relații. Anul trecut, Cosmina a declarat că și-a găsit liniștea alături de DJ-ul Alex Gully.

„Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul’, a spus Cosmina la Vorbește lumea. „Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine’, a precizat vedeta la PRO TV.

Cosmina Păsărin are aceeași greutate ca la 18 ani

Cosmina Păsărin are aceeași greutate ca atunci când avea 18 ani, chiar dacă nu se abține complet de la anumite pofte. Ea mănâncă puțin, dar frecvent, iar acest stil de alimentație îi aduce rezultate.

„Am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă. Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac.

Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport’, a spus Cosmina Păsărin.

Lumea rămâne în continuare surprinsă când vede cum arăta Cosmina Pasarin la „Vara ispitelor„, ba mai mult că a reușit să își mențină greutatea ca la 18 ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
10 septembrie 2024
10 septembrie 2024