Prima pagină » Cultural » Iată cum arată casa pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan o construiesc la Șușani. „Va fi o casă cu obloane din lemn…”

Iată cum arată casa pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan o construiesc la Șușani. „Va fi o casă cu obloane din lemn…”

22 iul. 2024, 09:47,
BZI.ro, în Cultural

Adela Popescu și Radu Vâlcan construiesc o casă la Șușani. Vedeta este încântată că proiectul în care crede cu tărie prinde contur treptat. Adela Popescu și Radu Vâlcan dețin o vilă în Capitală și un apartament la mare, iar de asemenea au investit bani într-un hotel la Vama Veche, în colaborare cu câțiva asociați.

În plus, prezentatoarea a dorit neapărat să construiască alături de soțul ei o casă în Șușani, locul în care s-a născut și a copilărit, pentru ca cei trei copii ai lor să se bucure de un loc special.

Cum arată casa pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan o construiesc la Șușani

Adela Popescu e încântată de casa de la Șușani. „Am venit în vizită la căsuță. Nu pot să vă zic cât de fericită sunt’, a spus Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Vedeta a oferit mai multe informații despre casa visurilor sale, în momentul în care, împreună cu soțul ei, au început proiectul. Proprietatea va fi construită din piatră și va avea obloane din lemn.

„Au intrat buldozerele unde vrem să construim casa de la Șușani. Așadar a început proiectul. A început treaba și sunt foarte fericită. În fiecare seară adorm imaginându-mi cum va fi. Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare, casa e cumva poziționată pe un deluleț, care vede un alt deluleț și apusul. Sunt fericită că în sfârșit se întâmplă, mai e puțin’, mărturisea Adela Popescu, pe o rețea de socializare.

Cum își dorește Adela Popescu să arate casa

Vedeta a selectat o echipă competentă de meșteri pentru a-i îndeplini visul, deoarece nu a dorit să se confrunte la final cu un rezultat de proastă calitate.

„Nu știam cum vrem să arate casa, sunt o grămadă de modele, și ca stil, dar și ca împărțelă, cu etaj, fără etaj. Sigur că ne-am gândit să o facem într-un stil brâncovenesc, dar mi se pare că e un stil riscant. Ori îl faci cu niște super meșteri, care nu se prea găsesc, ori riști să iasă un kichi, și nu ne dorim asta. În stil minimalist avem o casă în București. Îmi amintesc o imagine cu o casă de piatră pe care am văzut-o, cumva veselă și cu geamuri mari, dar și cu obloane, din clipa aceea am știut că aia e casa visurilor mele’, mai spunea ea.

Adela Popescu a dezvăluit că a dorit această proprietate în principal pentru copii, astfel încât Alexandru, Andrei și Adrian să aibă o opțiune de refugiu față de viața agitată din Capitală.

„De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc steril, impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu viață în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosferă idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza!’, și-a argumentat Adela Popescu ideea de a avea o casă de vacanță la țară, conform Click.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dorit să verifice progresul lucrărilor la casa lor din Șușani și, imediat după întoarcerea din Thailanda, s-au dus pe șantier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024