Prima pagină » Cancan » Iată cum a arătat Denisa Coțolan în rochia de mireasă. Un detaliu a furat privirile tuturor 

Iată cum a arătat Denisa Coțolan în rochia de mireasă. Un detaliu a furat privirile tuturor 

28 oct. 2024, 08:22,
Cezar Bulgaru în Cancan

Duminică, pe 27 octombrie, a fost o zi specială pentru Iancu și Denisa Coțolan care a îmbrăcat rochia de mireasă. Denisa a atras atenția pe rețelele de socializare după ce a publicat primele imagini cu rochia albă, elegantă, pe care a ales-o special pentru acest moment important din viața ei. Aceasta și Iancu au spus „Da” la cununia civilă ce a avut loc duminica trecută, dar marele eveniment – nunta – s-a desfășurat pe 27 octombrie, o dată aleasă cu grijă pentru a marca și un alt prilej de sărbătoare.

Pe 28 octombrie, Iancu își celebrează ziua de naștere, iar această coincidență fericită le-a oferit familiei și invitaților ocazia să îi transmită urări de „La mulți ani” chiar la petrecerea de nuntă, bucurându-se astfel de o dublă sărbătoare.

Cum a arătat Denisa Coțolan în rochia de mireasă

Pentru orice mireasă, alegerea rochiei reprezintă un moment esențial, iar Denisa Coțolan nu a făcut excepție, optând pentru o ținută impresionantă care să-i sublinieze eleganța în ziua nunții. Rochia sa lungă, cu umerii descoperiți și broderii delicate de perle, adaugă un aer rafinat și plin de grație întregii apariții. Denisa și-a accesorizat ținuta cu o diademă sclipitoare, decorată cu perle, și un set de bijuterii discret, care adaugă un plus de strălucire fără a distrage atenția de la rochie. Imaginile postate de aceasta pe rețelele de socializare au adunat rapid mii de aprecieri, admiratorii fiind fascinați de eleganța și stilul diafan al miresei.

Nunta lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan a fost un eveniment grandios, adunând aproximativ 400 de invitați care s-au alăturat fericiți celor doi miri pentru a sărbători uniunea lor. Data ceremoniei a fost atent aleasă pentru a coincide cu ziua de naștere a lui Iancu, adăugând un plus de semnificație evenimentului. Un rol esențial în organizare l-a avut mama lui Iancu, cunoscută publicului drept „mama Geta”, care s-a implicat activ în toate detaliile pentru ca totul să fie perfect în această zi specială.

„Duminică pe 27 e nunta, iar noaptea pe 28 îi cântăm la mulți ani, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune,” a declarat mama Geta cu entuziasm.

Cununia religioasă a avut la Hațeg

Ceremonia religioasă a avut loc la biserica din Hațeg, un loc cu semnificație pentru mireasă. Denisa a fost cea care a ales locația, iar decizia a fost respectată de toată familia.

„La cununia religioasă o să se cunune în Hațeg, la oraș, că acolo a vrut Denisa, de acolo aparține ea. E nunta lor, alegerea lor, eu nu am treabă,” a explicat mama Geta pentru wownews.

Familia Sterp s-a reunit pentru ultima nuntă, toate celelalte evenimente similare din familie fiind deja sărbătorite. Mama Geta, vizibil emoționată, a mărturisit că trăiește această zi cu intensitate și că se simte de parcă ea însăși ar fi mireasa.

„Sunt atât de fericită, sunt în al nouălea cer, zici că sunt eu mireasa. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu atâta emoție nunta lui Iancu, nicio nuntă nu a fost cu așa emoție,” a adăugat mama Geta, subliniind importanța acestei zile pentru întreaga familie.

Denisa Coțolan a uimit intreaga audienta in rochia de mireasa pe care a ales-o, iar petrecerea a fost una pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024