Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iată cum a ajuns o femeie de serviciu putred de bogată. A moștenit o avere de la un afecerist de top din România

Iată cum a ajuns o femeie de serviciu putred de bogată. A moștenit o avere de la un afecerist de top din România

14 mai 2021, 12:53, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Ramona a moștenit 2,5 milioane de euro de la un om de afaceri extrem de influent în România! Iată cum a reușit să obțină acești bani.

Ramona a avut o viață plină de greutăți și de lipsuri. Ca să-și căștige existența lucra ca femeie de serviciu la mai multe scări de bloc, iar pe fiica ei, pe care o creștea singură, o lăsat în grija unei fundații.

De asemenea, pentru a-și potoli foamea, aceasta mergea la o cantina socială Sf. Constantin, iar mai apoi își lua fetița din grija voluntarilor și mergeau acasă, într-o cămăruță închiriată în zona Gării de Nord. La un moment dat, Ramona l-a cunoscut pe Cornel Curt, zis Chioru, care, de asemenea, avea și el un băiețel pe care îl creștea singur. Așa, patru suflete au trăit o prioadă bună de timp între patru pereți.

Trecutul Ramonei i-a făcut peste noapte putred de bogați!

Ramona, fiica din flori a unui om de afaceri influent și cu o avere imensă. Cum i s-a schimbat peste noapte viața

Se pare că Ramona avea un trecut care avea să-i facă viitorul să surâdă.

Ea era fiica lui Marcel Bărbuț, un multimilionar care ocupa locul 102 în Top 300 cei mai bogaţi români și avea o avere estimată la circa 57 milioane de euro. Chiar dacă nu făcea parte din viața ei, omul de afaceri o recunoscuse la Starea Civilă ca fiind fiica sa.

Pe 9 februarie 2019, viața Ramonei s-a schimbat complet. După ce Marcel Bărbuț a fost răpus de cancer, la vârsta de 62 de ani, toată averea lui s-a împărțit la cei patru băieți ai săi, iar o parte, de circa 2,5 milioane de euro i-au revenit Ramonei, potrivit cancan.ro. 

Femeia a părăsit cămăruța neîncăpătoare din zona Gara de Nord și și-a cumpărat o vilă grandioasă în Giulești, iar mai apoi și-a achiziționat mai multe mașini de lux și și-a angajat șoferi.

După ce s-a acupat de aceste aspecte, a trecut la propria imagine. Și-a operat stomacul, iar acum are un trup demn de invidiat și și-a pus acid hialuronic în buze. De asemenea, Ramona ar mai deține și bijuterii în valoare de 100 de mii de euro.

Odată cu banii vin și problemele

Laurențiu, în vârstă de 20 de ani, fiul concubinului ei, a luat-o pe căi greșite și a început să-și administreze substanțe interzise, devenind la scurt timp dependent de acestea. Băiatul a început să fure din casă și să amaneteze bijuteriile Ramonei, care în cele din urmă, sătulă de toate belele băiatului, l-a gonit de acasă. Laurențiu ar fi aflat că părinții săi au plecat în vacanță și s-a întors la vilă pentru a fura un seif în care se aflau bijuterii a căror valoare se ridica la peste 130 de mii de euro.

Băiatul a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Ramona a depus plângere împotriva lui și nu a vrut să o mai retragă, iar acum fiul ei adoptiv este acuzat de furt calificat.

Comentarii
  • Cand iei din teanc nu uita sa mai si pui la loc …ca altfel alungi la 0 si iarasi ajungi la matură 😉😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *