Prima pagină » Titlurile zilei » Iată cine este femeia care a trecut milimetric pe lângă moarte la prezentarea de modă din cadrul Romanian Creative Week. A ajuns la spital de urgență – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

Iată cine este femeia care a trecut milimetric pe lângă moarte la prezentarea de modă din cadrul Romanian Creative Week. A ajuns la spital de urgență – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

28 mai 2024, 02:00, 13 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Lavinia Arteni, o femeie în vârstă de 30 de ani, a ajuns de la o prezentare de modă direct la spital după ce i-a căzut în cap o macara ce manipula o cameră de filmat. Incidentul neplăcut a avut loc în cadrul evenimentului Romanian Creative Week, ce s-a încheiat duminică, 27 mai 2024. Iată declarația victimei.

Declarația femeii care a ajuns de la o prezentare de modă din Iași direct la spital

Duminică, 26 mai 2024, s-a încheiat cel mai mare festival de modă din România. Romanian Creative Week a avut loc în Iași, în perioada 15-26 mai 2024, dar s-a încheiat cu un incident neplăcut care se putea transforma într-o tragedie. În timpul prezentării de modă, în jurul orei 21:20, o macara ce manipula o cameră de filmat mobilă a căzut peste invitați, deoarece nu au fost montate contragreutățile. În momentul în care s-a prăbușit, s-a auzit o bubuitură, moment în care s-a instalat panica printre invitați și participanți.

Două persoane au fost rănite, iar una dintre ele, care a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde i-au fost făcute toate investigațiile indicate de medici. Femeia care a ajuns la spital este Lavinia Arteni, în vârstă de 30 de ani. Reporterii BZI au luat legătura cu victima, însă aceasta nu a vrut să ofere o declarație.

„Nu vreau sau dau declarație, nu vreau să răspund, nu vreau să fiu contactată, mulțumesc”, spune Lavinia Arteni.

Femeia a fost externată la câteva ore după ce a ajuns la spital

Organizatorii festivalului de modă au oferit o declarație în dimineața zilei de luni, 27 mai 2024, după ce în cotidianul BZI au apărut informații legate de incidentul petrecut în timpul prezentărilor de modă.

Lavinia Arteni a fost externată din spital la doar câteva ore după ce i-a căzut în cap macaraua ce manipula o cameră de filmat mobilă.

„În seara de duminică, 26 mai 2024, în timpul show-urilor de fashion, un spectator a lovit brațul unei macarale video, care filma la fața locului. În urma impactului, brațul macaralei video a basculat și, din păcate, o spectatoare a fost atinsă de acesta. Ambulanța, care a fost prezentă permanent în perimetrul în care s-au desfășurat show-urile de fashion pe parcursul tuturor celor trei zile de festival, a intervenit. Spectatoarea a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde i-au fost făcute toate investigațiile indicate de medici. După câteva ore, duminică seara, doamna a fost externată. Niciun alt spectator aflat în perimetru nu a fost afectat”, au transmis organizatorii Romanian Creative Week Iași.

Comentarii
  • Vrem ancheta, vrem sa stim vinovatii!

  • Cu daunele cerute își poate cumpăra toate rochiile alea.

  • Mai stati acasa tutelor…tooooaaattaaa ziua prin oras..daca nu-i Palas, e Iulius, daca nu-i coafor e manichiura….si toooottt asa. Plozii vi-i cresc altii, sotii isi gasesc amante …etc.

  • Scopul acestei mascarade numita „Romanian Creative Week”, facuta de antiromani, se alatura Codului de conduita pentru Universitati prin care trădătorii din fruntea țării încearcă să anuleze promovarea în spațiul universitar a tot ceea ce ține de simbolurile și tradițiile naționale românești. Și, eventual, să preluăm și să promovăm noua „identitate” servită direct de la Bruxelles, pentru a ne uniformiza mai lejer cu valurile de migranți pe care România urmează să-i găzduiască în numele „solidarității” europene.

  • Florin Călinescu

    Lavinia, nu sta așa. E timpul să-ți iei SUV BMW.

  • i-a cazut creatia in cap

  • toate „”femeile”” se cred dive, toata ziua prin oras, la shopping, saloane de infrumusetare etc..astea sunt femei de oras

  • Toti matracucii ofticati in comentarii ca… ce? Ca era femeia in oras? Dar voua cine va spune ce sa faceti, cand, si unde? Intamplarea asta tine strict de ghinion. S-a intamplat tot in acest oras sa cada un panou publicitar peste cineva din cauza vantului. Chiar putem da vina pe cineva ca s-a aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit? Ganditi, macar un pic! Chiar si de s-ar crede cineva „diva”, nu vad in ce fel justifica asta faptul ca a suferit un accident.

  • @Bravo

    Las’ ca-ti explic eu.
    De unde vine cuvantul diva? E clar ca e femininul de la div, care e vid scris de-a-ndoaselea. Deci diva e vida pe undeva unde n-ar trebui, pentru ca altfel nu se justifica ascunderea cuvantului vid prin scriere inversa. Unde? La infatisare e destul de solida, uneori chiar foarte, deci vidul trebuie sa fie inauntru. Unde inauntru? In cap, pe care diva il foloseste ca suport pentru palarii.
    Buun. Mergem mai departe. Ce ne-a spus Aristotel? Ca natura are oroare de vid, motiv pentru care cauta sa-l umple. Eh, uite de aia a si cazut macaraua in capu’ divei! Ca sa-l umple cu ceva.

  • Ati scris un articol intreg si tot nu ne-ati spus cine plm era femeia. Ori nu am auzit eu de celebra Lavinia Arteni?

  • @Explicația

    🤣🤣🤣🤣🤣

  • Măcar a avut parte de o macara ca lumea , venise să vadă și ea niște bărbați pisdificați

  • Ce meclă are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *