Prima pagină » Magazin » Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa optezi pentru tatuaje pe picior!
Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa optezi pentru tatuaje pe picior!

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa optezi pentru tatuaje pe picior!

08 iun. 2022, 16:46,
BZI.ro, în Magazin

Iti doresti un tatuaj intr-o anumita zona a corpului, dar nu ti-ai mai facut niciunul pana acum si nu stii exact ce iti doresti, dar nici la ce sa te astepti si ce presupune de fapt un tatuaj?

Fie ca iti doresti sa optezi pentru tatuaje picior sau un tatuaj intr-o alta zona ale corpului, afla din randurile de mai jos toate informatiile necesare de care trebuie sa tii cont inainte de a lua o astfel de decizie si decopera cum trebuie ingrijit tatuajul pana la vindecarea acestuia, pentru ca rezultatul final sa te multumeasca!

Alege intelept locatia in care iti poti face tatuaje picior!

Nu lua in calcul posibilitatea de a te tatua intr-un loc la intamplare, ci alege un salon autorizat in care sunt utilizate ustensile de unica folosinta si produse de calitate, pentru a nu te expune riscului de infectii sau de contactare a unor boli! Astfel experienta ta va fi placuta, iar rezultatele obtinute vor fi pe masura asteptarilor!

Tatuaje picior, mereu la moda

Specialistii din domeniu considera ca tatuajele de pe picioare sunt deosebit de frumoase si au un farmec aparte! Femeile opteaza de obicei pentru desene colorate care reprezinta fie o pasiune a lor, fie un moment important din viata, ori o experienta care le-a marcat. De multe ori, femeile opteaza pentru flori de cires, acestea representant sexualiatatea, fertilitatea, dar si puterea. In cazul barbatilor, acestia aleg de obicei fie pentru animale, o busola, un ceas sau semnul zodiacal reprezentativ. Orice ai alege, asigura-te ca esti multumit de model si ca acesta te reprezinta cu adevarat!

Durerea pe care o vei resimti in procesul de tatuare

Este posibil sa fi auzit la prieteni fie ca efectuarea unui tatuaj este cu adevarat dureroasa, fie ca exista doar o senzatie de disconfort, fapt ce te poate face sa nu mai stii ce sa crezi. Daca vei cauta pe internet, vei gasi diferite “harti” pe care sunt marcate zone diferite in care durerea din timpul tatuarii este mai mare, deoarece oamenii percept durerea diferit. Asadar, in timpul tatuarii vei descoperi gradul tau de suportabilitate la durere, iar in cazul in care ai nevoie de o pauza, ii poti spune deschis acest lucru artistului sau chiar puteti programa continuarea tatuajului pentru o alta zi, cand te vei simti mai curajos si mai motivat sa faci acest lucru!

Ingrijirea tatuajului pana la vindecare

Tatuatorul iti va oferi toate informatiile despre felul in care trebuie sa iti ingrijesti tatuajul imediat dupa terminarea acestuia. Cu toate acestea, este bine sa stii ca folia aplicata pentru desen trebuie pastrata pentru o perioada de 2-3 ore, urmand ca apoi sa o indepartezi cu mainile proaspat spalate si sa speli zona cu apa calduta si cu un sapun cu ph neutru. Dupa curatarea perfecta, poti usca zona prin tamponare, utilizand un servetel, iar apoi va trebui sa aplici crema in cantitatea potrivita: prea multa crema nu va permite pielii sa respire, iar daca nu vei aplica suficienta crema, exista riscul aparitiei unor sangerari, ceea ce va afecta rezultatul final al tatuajului. Asadar, este foarte importanta ingrijirea tatuajului pana la vindecarea acestuia, deoarece o ingrijire necorespunzatoare va afecta imaginea finala.

FunkyTatoo.ro iti pune la dispozitie un salon autorizat, special amenajat, in care persoane cu experienta isi desfasoara activitatea pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai frumoase rezultate! Fie ca optezi pentru modele tatuaje simple sau complexe, aici ai la dispozitie nenumarate modele din care poti alege si chiar posibilitatea de a-ti personaliza un model, astfel incat rezultatul final sa fie deosebit! Foloseste datele de mai jos pentru contact si bucura-te de beneficiile pe care ti le ofera alegerea unor servicii de calitate si sigure!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0731525808 / 0772047223.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *