Prima pagină » Cancan » Iată ce sumă cere Vali Vijelie pentru un program de doar 30 de minute. Cifrele nu sunt deloc mici

Iată ce sumă cere Vali Vijelie pentru un program de doar 30 de minute. Cifrele nu sunt deloc mici

14 oct. 2024, 13:36,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat ce sumă cere Vali Vijelie pentru un program de doar 30 de minute.

Vali Vijelie, un nume de referință în muzica de petrecere din România, și-a construit o carieră de succes pe parcursul a mai multe decenii. Activ în industria manelelor încă din anii ’90, artistul a reușit să atragă un public numeros și loial. Evenimentele la care este invitat capătă un farmec aparte grație muzicii sale, iar popularitatea sa continuă să crească.

Cei care își doresc să-l aibă pe Vali Vijelie la evenimentele lor trebuie să fie pregătiți să plătească sume considerabile, onorariul artistului ajungând la câteva mii de euro pentru doar 30 de minute de program muzical.

Ce sumă cere Vali Vijelie pentru un program de doar 30 de minute

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria manelelor, iar popularitatea sa continuă să crească, datorită stilului său unic și energiei pe care o aduce la fiecare eveniment.

Datorită cererii ridicate, programul său este mereu aglomerat, fiind solicitat frecvent la nunți, botezuri și alte evenimente private.

Totuși, cei care doresc să se bucure de o atmosferă vibrantă pe muzica sa trebuie să fie dispuși să investească o sumă semnificativă. Conform informațiilor disponibile, Vali Vijelie percepe un onorariu de 5.000 de euro pentru un recital de doar 30 de minute.

Deși tariful său poate părea ridicat, Vali Vijelie nu duce lipsă de evenimente și este extrem de solicitat la diverse ocazii, precum nunți și botezuri. Artistul se arată recunoscător pentru susținerea constantă a publicului său și subliniază că nu are intenția de a se retrage din lumina reflectoarelor. Cu o carieră de succes în spate, Vali a declarat că își dorește să rămână pe scenă până la finalul vieții, fiind hotărât să ofere fanilor săi muzică până în ultima clipă.

„Nu vreau să mă las niciodată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești. Când îți faci meseria din suflet, și nu pui banii pe primul loc, atunci o să câștigi mult. Ieri aveam o discuție cu băiatul meu, Florin, și i-am spus că are o meserie din care o să facă tot timpul bani. I-am zis să fie corect. Când îți faci meseria și locul de muncă, va fi bine. Niciodată (n.r. nu s-a gândit la retragerea din muzică), din meseria asta… mi s-a stins lumina, gata. Dacă eu trăiesc 400 de ani ca cioara vreau ca atât timp să cânt”, declara Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp.

Vali Vijelie face bani suplimentar și din afaceri

Chiar dacă la început nu a pus foarte mult preț pe bani, s-a gândit la cuvintele spuse de tatăl său cum că cel mai bine ar fi să investească pentru a avea un venit pasiv la bătrânețe, atunci când nu mai poate să muncească.

Astfel, Vali Vijelie și-a băgat banii în mai multe apartamente pe care le închiriază.

Artistul a fost invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, acolo unde a povestit cum a început să cumpere apartamente pe care le-a dat în chirie și a făcut o socoteală cam ce venit ar putea să facă din ele.

Recent, s-a aflat și ce sumă cere Vali Vijelie pentru un program de doar 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`