Prima pagină » Magazin » Iata ce se intampla daca maeszi acest punct. Efectele sunt INCREDIBILE si INSTANTE
Iata ce se intampla daca maeszi acest punct. Efectele sunt INCREDIBILE si INSTANTE

Iata ce se intampla daca maeszi acest punct. Efectele sunt INCREDIBILE si INSTANTE

23 iun. 2016, 16:54,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:560065;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Daca durerile de cap nu iti dau pace, exista un gest care iti poate lua durerea cu mana. El vine de la chinezi si functioneaza de fiecare data! Asa ca renunta la pastilele pentru durerile de cap si aplica acest gest, care este de 10 ori mai eficient decat orice alt analgezic. Chinezii sunt de parere ca orice durere sau orice boala este cauzata de un flux dezechilibrat al energiei in organism. Pentru fiecare boala sau durere, medicina chinezeasca ofera o solutie, prin punctele de la nivelul corpului asociate cu aceasta durere sau care sunt responsabile pentru eliberarea de durerea respectiva si deblocarea fluxului de energie. Acelasi lucru se intampla si in cazul durerilor de cap, unde cu un simplu gest poti elibera durerea si te simti ca noua dupa ce faci asta! Iata care este gestul magic, care te scapa de aceasta problema!
Cum gasesti punctul Hoku?
Inainte de toate, trebuie sa cauti asa numitul punct Hoku, care este localizat pe mana si despre care chinezii cred ca ar putea debloca energiile si implicit durerea de cap. Punctul Hoku este situat pe palma, intre degetul mare si cel aratator. Pentru a-l gasi, trebuie sa apropii cele doua degete. In locul unde vezi ca se unesc muschii, acolo este punctul Hoku.
Cum sa faci sa opresti durerea de cap?
Odata ce gasesti acest punct, apasa foarte tare pe el, astfel incat degetul tau mare sa fie pe partea superioara a palmei, iar cel aratator pe partea inferioara. O sa simti o usoara durere, dar aplica presiune in continuare. Fa acest lucru pentru cateva minute, iar apoi schimba palmele. Durerea de cap va trece instant. Daca vrei sa suplimentezi, uleiurile de lavanda si cele de menta ajuta si ele la eliminarea durerilor de cap. Este suficient sa inspiri putin din ele si durerea de cap te va lasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024