Prima pagină » Cancan » Iată ce preț are Dana Roba pentru pensat. “Bătaie de joc”

Iată ce preț are Dana Roba pentru pensat. “Bătaie de joc”

09 ian. 2024, 10:28, 1 ,
în Cancan

Dana Roba a reușit să uimească pe toată lumea cu prețul pe care îl are pentru un pensat. Make-up artista a fost aproape ucisă de fostul partener, dar nu a permis acestei tragedii să-i distrugă viața.

Dana Roba este un make-up artist cunoscut în România, iar multe femei și domnișoare apelează la serviciile sale. Pe lângă machiaj și coafat, ea oferă și servicii de pensat, dar prețul acestui serviciu a stârnit controverse în mediul online.

Păre că există persoane care consideră că make-up artistul caută să profite de evenimentul nefericit din viața ei, solicitând sume exagerate pentru serviciul simplu de pensat.

Ce preț are Dana Roba pentru pensat

După cum am menționat anterior, anul trecut a fost unul dificil pentru Dana Roba. Ea a fost agresată de către fostul partener și a fost internată în spital într-o stare gravă. Cu toate că medicii nu-i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, ea se recupereze miraculos și s-a întors la muncă în doar șapte săptămâni de la evenimentului tragic.

După ce a revenit la activitate, make-up artist a publicat lista de prețuri și aștepta ca clientela sa să se întoarcă la ea. Astfel, un machiaj pentru mirese realizat de Dana Roba costă 400 de lei, dacă doresc și serviciul de coafat, suma ajunge la 700 de lei.

În plus, make-up artista a declarat că oferă și servicii de stilizare a sprâncenelor, iar prețul pentru un pensat este de 150 de lei. Această sumă a stârnit nețumirea fanilor, mulți dintre aceștia o critică și afirmă că aceasta caută să se îmbogățească de pe urma experienței traumatizante prin care a trecut. Cu toate acestea, Dana Roba le-a răspuns imediat criticilor.

„Nu înțeleg de unde atâta hate? Vreau să văd una din voi, dacă ați fi fost în comă 48h, să vă întoarceți la munca după 7 săptămâni… Nu vă este rușine? Cine își cumpără haine de la Zara nu înseamnă că Gucci sunt urâte… fiecare intră în magazinul unde îi permite bugetul. Am pus acest preț tocmai că îmi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper că sunt destul înțeleasă. Vă mulțumesc!”, a scris Dana Roba, în mediul online.

Explicațiile make-up artistei nu i-au mulțumit pe fani

Chiar dacă a încercat să vină cu o serie de explicații, fanii nu au acceptat cele spuse de aceasta și au taxat-o în continuare.

„Asta nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit. Nici eu nu sunt de acord cu violența, și mai rău, cu ceea ce ai pățit tu. Dar la ce sumă ceri tu pentru un amărât de pensat, e chiar bătaie de joc/ Cred că este penseta Versace/ Vrea să se îmbogățească peste noapte. Să fim realiști, totuși!/ Ce faci de 150 ron? Și implant de sprâncene?”, au spus unii dintre fanii din mediul online dupa ce au vazut ce pret are Dana Roba pentru un pensat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *