Prima pagină » Cancan » Iată ce pofte are Gina Pistol în sarcină. „Aș mânca oricând ceva acru…”

Iată ce pofte are Gina Pistol în sarcină. „Aș mânca oricând ceva acru…”

19 nov. 2020, 08:45,
în Cancan

Prezentatoarea Chefi la cuțite își ține la curent fanii cu ceea ce i se întâmplă astfel că s-a aflat ce pofte are Gina Pistol în sarcină. De asemenea, vedeta TV povestește și la ce trucuri de întreținere apelează. Însă cu privire la pofte, după cum era de așteptat, Gina Pistol este înnebunită după acrituri…

Gina Pistol le împărtășește urmăritorilor ei de pe Instagram momentele frumoase din sarcină, în fiecare zi. Astfel, ea a povestit la ce trucuri de îngrijire apelează în această perioadă. Dintre acestea a amintit masajul pielii cu ulei, pentru a preîntâmpina apariția vergeturilor. Totodată, ea nu a uitat să amintească și de celebrele pofte pe care le are o femeie însărcinată.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Prezentatoarea „Chefi la cuțițe” le-a dezvăluit fanilor la ce poftește ea cel mai des în această perioadă. Așadar, după o zi întreagă petrecută la filmări, prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1 le-a mărturisit fanilor ei că abia așteaptă să ajungă acasă să-și prepare unul dintre felurile ei preferate de mâncare. Mai exact, hummus.

Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți.” – Gina Pistol

Astfel, de îndată ce a ajuns acasă, Gina s-a pus pe gătit și le-a arătat și urmăritorilor ei rezultatul. „Fix 8 minute mai târziu” farfuriile erau goale, semn că viitoarea mămică ajunsese acasă înfometată. Ea le-a arătat fanilor și farfuria cu mesaj de pe care tocmai ce mâncase și pe care scria „Sunt superbă și mănânc mult”.

Este însărcinată în 6 luni

Gina Pistol se află în luna a șasea de sarcină, iar peste doar trei luni, ea și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini în care își expune burtica de gravidă în toată splendoarea.

În bustieră și halat pufos, Gina Pistol și-a arătat mândră sarcina avansată. Vedeta are mare grijă de ea în această perioadă și a arătat tuturor ritualul ei de îngrijire pe parcursul sarcinii.

De Crăciun, va fi Crăiasa Zăpezii

Până să nască, vedeta își continuă activitățile, iar recent ea a filmat alături de alte vedete de la Antena 1, pentru edița de Crăciun. Prezentatoarea Chefi la cuțite s-a transformat în Crăiasa Zăpezii. De Sărbători, ea va intra în rolul Crăiesei Zăpezii şi… va cânta!

În urmă cu ceva timp, Gina a urmat în trecut cursuri de canto la şcoala Crinei Mardare, unde a studiat cu Oliver Popa. Gina Pistol a cântat împreună cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu câteva melodii de Crăciun care se vor difuza în decembrie pe Antena 1.

Până atunci însă rămâne de văzut cu ce alte pofte se va confrunta Gina Pistol în sarcină…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`