Cultural

Iată ce etnie are Theo Rose. Detaliul puțin cunoscut de publicul larg. „N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era…”

Publicat: 06 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată ce etnie are Theo Rose. Detaliul puțin cunoscut de publicul larg. N-am ieșit cu fuste dar sufletul era
Theo Rose a rescunoscut ce etnie are pentru a-i lămuri pe toți ce care aveau dubii în această privință

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, Theo Rose a vorbit despre ce etnie are și despre adolescența sa.

Theo Rose este o artistă versatilă, actriță, jurată într-o emisiune muzicală, iubită și mamă a unui băiat. Ea a ales să fie deschisă față de fanii săi, care nu sunt deloc puțini. Cu toate acestea, există încă unele aspecte ale vieții cântăreței care au rămas neclare și au stârnit curiozitatea unora.

Mai exact mulți se întreabă care este etnia vedetei, deoarece aceasta se apropie mult de un anume gen muzical și a făcut adesea glume pe această temă.

Iată ce etnie are Theo Rose

Conform spuselor iubitei lui Anghel Damian, ea s-a născut româncă, dar în timp a împrumutat și trăsături din cultura etniei rrome. Acest lucru se datorează faptului că a petrecut patru ani într-un liceu alături de această comunitate, unde a fost influențată de cultura lor.

Artista nu simte niciun regret, deoarece subliniază că a învățat să cânte printre membrii acestor comunități și a fost primită cu brațele deschise în rândul lor.

Chiar dacă nu a terminat liceul purtând haine specifice rromilor, recunoaște că sufletul ei a rămas acolo și este plin de trăsăturile acestei etnii. De asemenea, uneori, atât ceea ce spune cât și ceea ce face reflectă influența acestei culturi, fiind vorba despre un anumit accent sau anumite grimase, menționează ea.

Mihai Bobonete: Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?

Theo Rose: M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.

Bobonete: Ce liceu ai făcut?

Theo Rose: Lipatti. Muzică. Cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici”

Mihai Bobonete: În cât timp? Cât a durat tranziția?

Theo Rose: Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan.

Cât costă să-ți cânte Theo Rose la nuntă!

Theo Rose a fost invitată la podcastul Anamariei Prodan, iar impresara nu s-a sfiit să o întrebe pe artistă ce sumă cere ca să cânte la o nuntă.

Cântăreața a evitat răspunsul, fiind foarte discretă când vine vorba de astfel de detalii, însă a afirmat că suma a crescut considerabil, însă este justificată. Ea a subliniat că numai trupă costă 5.000 de euro. În presă se vehiculează că suma totală ar fi de 10.000 de euro.

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am8 oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a declarat artista.

Recent, Theo Rose a rescunoscut ce etnie are pentru a-i lămuri pe toți ce care aveau dubii în această privință.

Adauga un comentariu