Prima pagină » Cancan » Iată ce etnie are Radu Vâlcan. Vedeta a spus-o fără reținere: „Sunt….de fapt”

Iată ce etnie are Radu Vâlcan. Vedeta a spus-o fără reținere: „Sunt….de fapt”

15 feb. 2024, 11:27,
BZI.ro, în Cancan

Radu Vâlcan, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut recent ce etnie are.

Vedeta are o carieră remarcabilă în domeniul televiziunii, fiind considerat unul dintre cei mai respectați prezentatori din țara noastră. Mariajul pe care îl are alături de Adela Popescu este unul extrem de armonios și plin de iubire.

Iată ce etnie are Radu Vâlcan

Radu Vâlcan susține că are origini mixte, având rădăcini românești din zona Ardealului și ungurești, deoarece familia sa provine din Bistrița Năsăud, unde a fost crescut de bunica sa în timpul copilăriei și unde există o comunitate mare de unguri.

„Copilăria mea a fost un pic mai departe, la Beclean, în Bistrița Năsăud. Eu sunt un pic mai ardelean, așa. Sunt ungur, de fapt”, a spus Radu Vâlcan, potrivit Fanatik.

Acesta afirmă că, începând din 2015, de când s-a căsătorit, Adela Popescu a devenit cea mai semnificativă persoană din viața sa, descriind-o ca fiind și cea mai puternică.

„În secunda asta, Adela este la putere în relația noastră. Ea e cea care stă cu cei trei copii acasă și chiar trebuie să fii puternic să faci față. Eu cu frații Adelei, cu Bogdan și Călin, ne înțelegem foarte bine”, a mai spus prezentatorul.

Care este meseria lui Radu Vâlcan

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a avut o tranziție de succes de la cariera de model la cea de actor și prezentator TV. În anii 2000, a început ca model și a fost recunoscut ca cel mai bun fotomodel masculin din România timp de doi ani consecutivi. Apoi, în 2003, a debutat ca prezentator la MTV News, marcând începutul unei cariere de succes în televiziune.

În anul 2015, Radu Vâlcan a devenit prezentatorul reality-show-ului Insula Iubirii difuzat de Antena 1, care acum se află la sezonul 7. Tot în același an, a fost gazda emisiunii Burlăcița, alături de Daniela Crudu, la același post de televiziune. Chiar dacă cel mai mare vis al său a fost să înființeze propria trupă rock, viața l-a condus pe alte căi. A început de jos ca vânzător de ziare, o etapă din viața sa de care se mândrește și de care nu se simte deloc rușinat.

Radu Vâlcan a frecventat Liceul Industrial Electronică București și a absolvit ulterior Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management și Marketing, unde a încheiat cu succes cursurile. Prin urmare, putem spune că profesia soțului Adelei Popescu este cea de specialist în marketing.

Deși toată lumea îi cunoaște mare parte din activitate, puțini sunt cei care au știut care este etnia lui Radu Vâlcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *