Prima pagină » Cultural » Iată ce etnie are Dan Bittman. Puțini din fanii artistului știu asta

Iată ce etnie are Dan Bittman. Puțini din fanii artistului știu asta

12 feb. 2024, 10:51,
BZI.ro, în Cultural

Chiar dacă se bucură de un succes răsunător, puțini din fanii lui Dan Bittman știu ce etnie are acesta. Dacă relațiile sale romantice au fost discutate în trecut, artistul a încercat să păstreze viața sa privată și detaliile despre familia, părinții și copiii săi în afara atenției publice.

După despărțirea de Liliana Ștefan, cu care a petrecut aproape 30 de ani și care i-a dăruit trei copii, solistul trupei Holograf a fost văzut în compania diferitelor domnișoare.

Iată ce etnie are Dan Bittman

Participând într-un episod al podcastului lui Mihai Morar, cu ceva timp în urmă, artistul a discutat deschis despre despărțirea de mama copiilor săi și motivele care au condus la această ruptură, asumându-și întreaga responsabilitate.

,,Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei.

Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare.

Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape.

Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mărturisit Dan Bittman.

De-a lungul timpului, artistul a încercat să fie discret în ceea ce privește familia sa, astfel încât puține persoane știu că are rădăcini evreiești. În urmă cu mai bine de un deceniu, Dan Bittman a suferit pierderea ambilor părinți într-un interval de câteva luni între aceste evenimente nefericite.

Catinca Roman, relație secretă cu Dan Bittman

Catinca Roman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre idila pe care a avut-o cu Dan Bittman. Sora Oanei Roman a luat pe toată lumea prin surprindere cu declaraţiile sale şi asta pentru că nimeni nu a ştiut până acum aceste amănunte! Catinca Roman a recunoscut pentru prima dată, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că a avut o relație amoroasă cu fostul solist de la Holograf.

Povestea lor de dragoste nu a fost de lungă durată și s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, Catinca a subliniat că relația lor a fost una privată și că au reușit să o păstreze departe de ochii curioșilor. Mărturisirea surorii Oanei Roman a stârnit interesul publicului, iar mulți au apreciat curajul și sinceritatea ei în a-și expune trecutul.

Cu toate că se cunosc foarte multe aspecte despre Dan Bittman, etnia solistului de la Holograf nu este cunoscută de toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *