Prima pagină » Cancan » Iată ce cheltuieli are Ioana Tufaru lunar. „Cele mai mari sunt pe chirie și facturi”

Iată ce cheltuieli are Ioana Tufaru lunar. „Cele mai mari sunt pe chirie și facturi”

31 iul. 2024, 14:13,
în Cancan

După ce a părăsit apartamentul oferit de Gigi Becali, Ioana Tufaru a ajuns să aibă cheltuieli lunare considerabile. Cu toate acestea fiica Andei Călugăreanu reușește să se descurce alături de soțul și fiul lor.

Deși nu câștigă foarte mult în fiecare lună, ea și partenerul ei reușesc să se descurce, și chiar reușesc să își permită câte o vacanță din când în când.

Ioana Tufaru a fost pe litoralul românesc

În această vară, vedeta a petrecut o vacanță la mare pe litoralul românesc și recent a făcut și o excursie la munte, unde nu a avut de achitat cazare, deoarece a fost găzduită de o cunoștință.

„Am fost 4 zile la munte, la Sinaia, pentru prima dată, și a fost minunat! În primul rând a fost răcoare și am putut respira, apoi a fost distracție. Nu am cheltuit mult deloc, având în vedere că am stat la o cunoștință și nu am plătit cazare. Cred că undeva la 200 de lei am cheltuit, ceea ce nu mi se pare mult deloc pentru 4 zile”, a spus ea pentru Ciao.ro.

Ce cheltuieli are Ioana Tufaru lunar

Ioana Tufaru a spus că principalele cheltuieli sunt chiria, care este de 1.200 de lei, și facturile, plus utilitățile. Ea admite că atât ea, cât și partenerul ei, sunt precauți și își limitează cheltuielile pentru că se confruntă și cu probleme de sănătate.

„Undeva în jur de 4.000 de lei, pentru că am mai spus că Ionuț lucrează în pază și câștigă și de acolo ceva bănuți.

Cele mai mari cheltuieli, evident că sunt pe chirie și facturi. Dar nu foarte mari pentru că stăm la rezidențial și aici sunt toate pe cont propriu, cât consumi, atât plătești.

Un exemplu, factura la lumină a fost 55 de lei, iar la gaze luna asta am avut 25 de lei de plată. Întreținerea este mai mult, dar nu ca la blocurile obișnuite unde se plătesc și pierderile altor vecini. Cât consumăm atât plătim, ceea ce mi se pare ok. Ne descurcăm, nu ne plângem.

În general suntem foarte atenți și limitați la cheltuieli, nu facem abuz, drămuim banii în așa fel încât să ne ajungă de la o lună la alta. Amândoi avem probleme de sănătate. Tratamentul lui Ionuț (n.r. soțul ei) nu costă foarte mult pentru că luăm în fiecare lună rețetă compensată de la medicul de familie și costă undeva la vreo 50 de lei compensat”, a mai explicat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru a recunoscut de ce și-a numit fiul după Gigi Becali

Ioana Tufaru l-a prezentat, pentru prima dată, într-o emisiune, pe fiul ei de 8 ani, Luca Andrei George. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit de ce a decis să își țină băiețelul departe de lumina reflectoarelor. Totodată, femeia a precizat și motivele pentru care Gigi Becali nu a putut să îl boteze pe copilul ei. Cu toate acestea, drept mulțumire pentru tot ce a făcut latifundiarul din Pipera ani întregi pentru familia sa, Ioana Tufaru i-a pus micuțului și numele de George.

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca, pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar și am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră”, a declarat Ioana Tufaru.

Chiar dacă are cheltuieli lunare ridicate pentru banii pe care îi câștigă, Ioana Tufaru reușește să se descurce cu brio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024