Prima pagină » Eveniment-Social » Iată ce artiști vor cânta la cel mai mare festival caritabil din Europa, „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin – FOTO

Iată ce artiști vor cânta la cel mai mare festival caritabil din Europa, „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin – FOTO

22 iul. 2023, 02:00, 3 ,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

În perioada 18-20 august 2023, ieșenii se pot distra și pot ajuta, în același timp, la evenimentul caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin alături de voluntari și sponsori, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”

Acest eveniment este la cea de-a doua ediție, iar scopul principal este cel de a susţine educaţia celor 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin.

Două zile de festival alături de artiștii favoriți

 o poză cu o scenă

Biletele pentru festival sunt sub o formă de donație

Biletele pentru festival reprezintă o formă de donație. Persoanele doritoare trebuie să acceseze pe site-ul evenimentului tipul de donaţie pentru a susţine educaţia celor 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin, iar pentru 100 de lei se obţine o invitaţie single Inimo, cu acces pentru 1 persoană timp de 1 zi la festival, pentru 300 de lei, invitaţia Family Inimo cu acces pentru 3 zile, pentru 2 soţi sau 2 membri adulţi, plus 2 copii sub 14 ani, născuţi sau nenăscuţi, iar pentru suma de 1.000 de lei, donatorii beneficiază de acces VIP pentru familie, soţ şi soţie sau 2 adulţi, plus 2 copii născuţi sau nenăscuţi, în zona de maximă vizibilitate la care se adaugă autografe şi fotografii cu artiştii, în funcţie de disponibilitatea acestora.

Ieșenii se pot bucura vineri, 18 august, de Circul de Stat Chișinău, urmat de Andia, Directia 5, Connect-R și mult îndrăgitul Smiley. Sâmbătă, 19 august, pe scenă vor urca bine-cunoscuții Gaşca Zurli, Nicoleta Nucă, Damian Drăghici, Horia Brenciu și Irina Rimes. În ultima zi de festival, duminică, 20 august, la cel mai mare festival caritabil din Europa vor fi prezenți Anei Beregoi, Mario Fresh, Iris, Antonia și Voltaj.

„Între 18-20 august, pe Stadionul «Emil Alexandrescu» din Iași, cei mai îndrăgiți artiști ne vor încânta cu cele mai îndrăgite melodii ale momentului, totul pentru cauza noastră, mai exact pregătirea unui pachet generos pentru un copil sărman, cu rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte de cea mai bună calitate, în cadrul proiectului Grăuntele de Muştar.

Astfel, vineri, 18 august, în deschiderea evenimentului va fi un spectacol de zile mari, oferit de Cercul de Stat Chișinău, urmat de Andia, Directia 5, Connect-R și mult îndrăgitul Smiley. Sâmbătă, 19 august, pe scenă vor urca bine-cunoscuții Gaşca Zurli, Nicoleta Nucă, Damian Drăghici, Horia Brenciu și Irina Rimes. Duminică, 20 august, la cel mai mare festival caritabil din Europa ne vom bucura de prezenţa Anei Beregoi, iar mai apoi de Mario Fresh, Iris, Antonia și Voltaj”, a spus părintele Dan Damaschin.

Prima ediție a festivalului „Inimo” a fost un real succes, iar peste 10.000 de copii care provin din familii defavorizate au fost ajutați

o poză de la festivalul Inimo

Prima ediție a Festivalului Familiei, intitulat „Inimo”, s-a dovedit a fi un real succes

Prima ediție a Festivalului Familiei, intitulat „Inimo”, s-a dovedit a fi un real succes, zeci de mii de ieșeni luând parte la evenimentul caritabil ce s-a desfășurat pe parcursul a trei zile. Datorită donațiilor, peste 10.000 de copii care provin din familii defavorizate au fost susținuți. În cele trei zile de festival, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” au fost prezenți în jur de 70.000 de oameni.

La cea de-a doua ediție a festivalului „Inimo”, familia cu cel puţin trei copii minori, născuţi sau nenăscuţi, are acces gratuit 1 zi, iar copiii de până în 14 ani, însoţiţi de părinţi şi persoanele cu dizabilităţi, împreună cu însoţitorii lor legali, asistenţi personali beneficiază de gratuitate. Sunt oferite şi reduceri în funcţie de disponibilitate. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere din valoarea unui SINGLE INIMO.

Comentarii
  • Nu am inteles,… copii nenascuti pot sta si ei la concert? Sau tre sa-i lasam acasa ! Astept raspun urgent. Multumesc anticipat

    Domnu Isus sa va binucavanteze!

  • Te referi la femeile însărcinate băi Anonime? Păi medicul poate să confirme, chiar ești miștocar, și nu te duce mintea la de întrebare aberanta ai pus aici

  • Inteleg ca popa asta sufera de complexul poolii mici, ca foarte multi alti romani? Doar de aceea isi poate dori un whatever ce, „cel mai mare”. In cazul lui, festivalul. Ce importanta are ca e cel mai mare din Europa?! Importanta este doar suma adunata, care cu siguranta nu va fi „cea mai mare” din Europa. Make sense?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *