Prima pagină » Cancan » Iată ce afacere are Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Face milioane de lei cu doar 5 angajați

Iată ce afacere are Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Face milioane de lei cu doar 5 angajați

02 sept. 2024, 09:38,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cornel Luchian, de la Insula Iubirii, are o afacere de succes despre care s-a vorbit de mai multe ori în cadrul emisiunii.

Deși Iustina nu a ezitat să își laude partenerul pentru stabilitatea lui financiară, Cornel a preferat să rămână rezervat în ceea ce privește veniturile și afacerea sa. Recent, însă, au apărut informații care confirmă că el este proprietarul unei firme de materiale de construcții din Iași.

Ce afacere are Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Cornel Luchian a început modest în 2018, când afacerea sa a realizat o cifră de afaceri de doar 175.644 lei, cu un profit mic de 87.164 lei și un singur angajat. Totuși, în 2019, firma a cunoscut o expansiune rapidă, atingând o cifră de afaceri de 2.579.291 lei și un profit considerabil de 1.847.871 lei, și numărul angajaților a crescut la cinci. În prezent, compania are șase angajați, iar succesul său continuă să se amplifice, consolidând poziția lui Cornel pe piața materialelor de construcții.

Afacerea a înregistrat o creștere remarcabilă, atingând o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei și un profit de peste 1,3 milioane de lei în 2022, conform Spynews.ro.

Cu toate acestea, relația dintre Cornel și Iustina nu a fost lipsită de conflicte. În cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Iustina a șocat audiența când, într-o conversație cu ispita Teo, a dezvăluit dificultățile cu care Cornel s-ar fi confruntat în legătură cu afacerea sa. Conform spuselor ei, Cornel ar fi întâmpinat probleme legate de îndeplinirea anumitor obligații față de stat și, în plus, ar fi considerat metode discutabile pentru a rezolva aceste probleme.

„Oamenii nu ştiu că el nu are atât de mulţi bani cum pare. Eu ştiu cel mai bine. El are oricum niște probleme cu statul şi el voia, când ne întoarcem acasă, să mă pună pe mine administrator şi el să nu mai apară pe firmă”, a spus Iustina în timpul unei discuţii cu Teo.

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, a fost declarat mort în Italia, după un accident rutier grav

Viața lui Cornel nu este deloc simplă, fiind marcată de un eveniment dramatic petrecut cu câțiva ani în urmă. În timp ce se afla în Italia, a suferit un accident grav care i-a pus viața în pericol. Presa italiană l-a declarat chiar mort, dar Cornel Luchian a reușit miraculos să supraviețuiască. Accidentul l-a lăsat paralizat o perioadă și a necesitat multiple intervenții chirurgicale pentru reconstrucția feței și urechilor.

Iustina Loghin, cu ochii în lacrimi, a relatat despre cum Cornel a fost aproape de moarte, trecând prin suferințe fizice și emoționale de neimaginat. Trauma și cicatricile rămase după acest eveniment sunt vizibile și în prezent, lăsând urme adânci și asupra sufletului său.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a spus Iustina despre Cornel în cadrul emisiunii.

În prezent Cornel Luchian este căsătorit cu Iustina și conduce o afacere de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`