Prima pagină » Cancan » Iată câți bani primesc cameramanii de la Asia Express 2024. Ce sumă încasează, pentru cele 45 de zile de filmări

Iată câți bani primesc cameramanii de la Asia Express 2024. Ce sumă încasează, pentru cele 45 de zile de filmări

11 sept. 2024, 10:59,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat câți bani primesc cameramanii de la Asia Express 2024. „Asia Express” este un show foarte popular în România, unde vedete cunoscute participă la o cursă plină de provocări.

Concurenții trebuie să facă față unor probe dificile care le testează limitele fizice și mentale.

În sezonul 7, acțiunea s-a mutat în locuri noi, oferind telespectatorilor aventuri inedite. Dar în spatele acestei producții de succes, se află o echipă numeroasă, printre care și cameramanii care surprind fiecare detaliu al competiției.

Câți bani primesc cameramanii de la Asia Express 2024

În spatele imaginilor spectaculoase de la „Asia Express” se află o echipă de profesioniști, printre care și cameramanii care însoțesc fiecare echipă de vedete. Având în vedere condițiile dificile în care lucrează și efortul fizic pe care îl depun, este firesc să ne întrebăm cât câștigă. Conform unor surse, salariul unui cameraman pentru un sezon de filmare poate varia între 5.500 și 6.500 de euro.

Întregul sezon de filmare durează 45 de zile, ceea ce înseamnă un ritm de lucru susținut pentru cameramani, la fel ca și în alte show-uri tv de genul. Acest interval este împărțit în 11 etape: prima etapă este puțin mai lungă, având 5 zile, în timp ce celelalte 10 etape durează câte 4 zile fiecare.

Indiferent de obstacole, cameramanii trebuie să fie mereu alături de concurenți pentru a surprinde cele mai importante momente. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a dezvăluit că echipa de filmare s-a confruntat cu numeroase riscuri, de la locații periculoase până la incidente neprevăzute.

Câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au încheiat aventura Asia Express! După doar 4 zile de filmări, cei doi au fost nevoiți să părăsească competiția din cauza accidentării artistei.

Aceasta a avut parte de ghinion chiar în prima ediție a emisiunii, când s-a rănit la picior și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din cauza gravității situației, Betty a fost obligată să renunțe la competiție. Totuși, nu s-a întors acasă cu mâinile goale, ci cu câștiguri considerabile.

Betty Salam nu s-a întors cu mâinile goale de la Asia Express, ci cu o sumă considerabilă. Artista a primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă, adică pentru o săptămână de difuzare, echivalentă cu 4 zile de filmări, a câștigat 10.000 de euro.

Deși suma nu este deloc mică, nu este un secret că fiica lui Salam stă bine din punct de vedere financiar. Asia Express este un reality show românesc de aventură, în care vedete din diverse domenii concurează în perechi, parcurgând un traseu în diferite țări.

Recent s-a aflat și câți bani primesc cameramanii de la Asia Express 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *