Prima pagină » Cancan » Iată câți bani le-a oferit Pescobar unor români cu care s-a întâlnit pe stradă, în Londra. Proprietarul Tavernei Racilor nu se abate de la obiceiurile sale

Iată câți bani le-a oferit Pescobar unor români cu care s-a întâlnit pe stradă, în Londra. Proprietarul Tavernei Racilor nu se abate de la obiceiurile sale

09 aug. 2024, 10:36,
Cezar Bulgaru în Cancan

Internauții au rămas suprinsi când au văzut câți bani le-a oferit Pescobar unor români cu care s-a întâlnit pe stradă, în Londra.

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, s-a întâlnit cu un român care lucra în Anglia.

Câți bani le-a oferit Pescobar unor români cu care s-a întâlnit pe stradă, în Londra

Afaceristul s-a oprit pentru a face o fotografie împreună și a postat imaginea pe rețelele de socializare. În scurt timp, un alt bărbat din Republica Moldova s-a alăturat pentru a imortaliza momentul. După câteva secunde, patronul Tavernei Racilor a scos bani din buzunar și le-a oferit celor doi români.

În fundalul videoclipului se aude afaceristul spunând că intenționează să deschidă un restaurant la Londra, în aproximativ două luni, chiar în apropierea locului unde s-a filmat.

Pescobar: Mă urmărești pe Instagram?

Tânărul român: Da, da!

Pescobar: 60. Sunteți doi, rotunjesc în favoarea voastră.

Tânărul moldovean: Eu sunt moldovean din Republica Moldova.

Pescobar: Te cred, nu-mi mai arăta, nu mai contează. Deschid într-o lună, două maxim. Aici, în centru.

Paul Nicolau își extinde afacerea în străinătate

Recent, Paul Nicolau a călătorit la Londra pentru a vizita mai multe locații în vederea deschiderii noului său restaurant. Pescobar își propune să își extindă afacerea și în afacerea. După o vacanță în Grecia și întoarcerea în țară, afaceristul s-a pregătit pentru zborul spre Anglia. Odată ajuns la Londra, a început să caute locația ideală pentru extinderea afacerii.

Cu mulți ani în urmă, bărbatul a lucrat într-un mic oraș din estul Angliei. La 19 ani, trăia într-o rulotă, încercând să își câștige traiul. A fost angajat la o fermă de flori și a lucrat ca spălător de vase. În timp, i-a venit ideea de a începe o afacere. Astfel, în 2015, a fondat o fermă de raci și, în prezent, deține mai multe restaurante în România, cunoscute pentru preparatele lor delicioase.

„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Acum vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, a spus Pescobar, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Recent, Pescobar și-a uimit audiența cu banii oferiți unui român din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *