Prima pagină » Cancan » Iată câţi bani le-a dat Pescobar unor colindători. Internetul a luat „foc”

Iată câţi bani le-a dat Pescobar unor colindători. Internetul a luat „foc”

27 dec. 2023, 12:22,
BZI.ro, în Cancan

Paul Nicolau, cunoscut și sub numele de Pescobar, a fost criticat pe internet după ce a oferit bani unor colindători din Sinaia. În plus, proprietarul Tavernei Racilor nu a ezitat să răspundă persoanei care care i-a trimis mesajul. Fiind impresionat de modul în care mai mulți copii din Sinaia colindă pe străzi, Paul Nicolau s-a oprit pentru a le asculta colindul.

În plus, proprietarul Tavernei Racilor a scos și el bani din buzunar pentru a răsplăti colindătorii cu o bancnotă de 100 de euro (echivalentul a aproximativ 500 de lei, conform cursului BNR actual). Înainte de a le înmâna banii, Paul s-a înclinat și le-a adresat câteva întrebări tinerilor, apoi i-a salutat respectuos.

Câţi bani le-a dat Pescobar unor colindători

După ce Pescobar a postat acel videoclip pe platforma TikTok, a primit câteva comentarii. Printre acestea se află și unul din partea unui bărbat care i-a spus că s-ar fi așteptat ca el să ofere mai mulți bani colindătorilor. În plus, Paul Nicolau a reacționat la acest mesaj.

„Eu mă așteptam să le dai vreo 20 de milioane…. 100 euro, e grea pielea pe tine”, i-a scris cineva.

Pescobar a reacționat la mesajul primit din partea internautului.

„Bă, îmi cer scuze că doar 100 de euro am oferit copilașilor ălora. Atât am putut, atât am avut în buzunar. Poate la anul, dacă dă Domnul să nu mai fiu așa zgârcit, să le pot oferi mai mult. Sărbători fericite”, a zis Pescobar.

Apoi, la postarea respectivă, mai mulți utilizatori l-au susținut pe bărbat pentru gestul pe care l-a făcut față de colindători.

Alte persoane au comentat, în continuare: „Păi 100 € vine 490 de lei, pentru un colind, eu zic că este super bine! Dar deh, lumea asta este rea și de Crăciun”, „Ăla de comentează dădea 10 lei. Bravo Pescobar”, „Dacă nici 100 € nu mai este mult pentru un colind, atunci ce să mai zic, generația mea primea 2 lei și 3 nuci”, „Frumos gest, și câte 10 lei dacă le dădea tot era un gest frumos și de apreciat. Felicitări Paul și Crăciun fericit! Doamne ajută să fim sănătoși cu toții 🙏”.

Pescobar deschide Taverna Racilor la Iași!

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, deschide Taverna Racilor la Iași anul viitor. Omul de afaceri a anunțat pe pagina de TikTok că va inaugura o nouă locație și în Moldova, respectiv la Iași, pe 1 aprilie 2024.

„Am venit, am văzut, mi-a plăcut! Mai stau un pic să mă mai gândesc… Dar mă gândesc că pe 1 aprilie se dă drumul la Taverna Racilor la Iași, că atât s-a putut. De ziua păcălelilor, ca să fie treaba treabă. V-am pupat și ce să zic? Mă simt la Iași ca… Ce să mai zic, ca peștele în apă, ca carasul în apă”, spune omul de afaceri care a fost la un mall din Iași pentru a găsi locația potrivită, unde va fi amenajat noul restaurant.

Cu ocazia Crăciunului, Pescobar a ascultat mai mulți colindători, din Sinaia, pe care i-a răsplătit cu 100 de €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *