Prima pagină » Cultural » Iată câți bani câștigă lunar Eva Măruță. Se poate spune că e mai bogată decât mulți români

Iată câți bani câștigă lunar Eva Măruță. Se poate spune că e mai bogată decât mulți români

24 iul. 2024, 14:20,
BZI.ro, în Cultural

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, deși are doar 9 ani, a reușit deja să uimească cu câți bani câștigă lunar. Micuța a reușit deja să atragă atenția publicului prin aparițiile sale pe rețelele de socializare și în diverse proiecte media. Popularitatea ei a stârnit curiozitatea multora cu privire la venitur

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a cunoscut lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Expusă publicului de către părinții săi, Eva a reușit să atragă o bază de fani considerabilă pe rețelele de socializare, strângând peste 400.000 de urmăritori pe Instagram.

Popularitatea ei a crescut semnificativ datorită aparițiilor frecvente în emisiunile tatălui său de la Pro TV, dar și alături de mama sa pe scenă. Un moment important a fost lansarea filmului „Tati part-time” la începutul anului, unde Eva a jucat rolul principal. Filmul a avut un succes enorm, clasându-se pe locul 1 în Box Office-ul românesc timp de patru săptămâni consecutive.

Câți bani câștigă lunar Eva Măruță

Eva Măruță este foarte populară pe internet, în special pe TikTok, unde are mai mult de 600.000 de urmăritori. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează frecvent, reușind să câștige o sumă considerabilă de bani la doar 9 ani.

Actrița din Tati part-time câștigă peste 250 de dolari pentru fiecare postare pe platformă, conform influencermarketinghub.com, un instrument care estimează veniturile obținute din TikTok. Conform cancan.ro, micuța postează aproximativ 10 ori pe lună, ceea ce înseamnă că obține lunar 2.500 de dolari doar din activitatea sa pe TikTok.

Eva Măruță a împlinit 9 ani de curând

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a împlinit recent 9 ani, pe 23 iulie. Familia i-a pregătit o surpriză deosebită, oferindu-i un tort și cântându-i „la mulți ani” când nu se aștepta. În plus, mama ei i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună. Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!”, a transmis Andra în mediul online.

Eva, fiica celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță, învață la o prestigioasă școală privată din Capitală la care și taxele sunt pe măsură. De menționat că și fratele mai mare, David, merge la aceeași unitate de învățământ, fiind înscris încă de la grădiniță.

Dacă cineva mai avea dubii de câți bani câștigă lunar Eva Măruță, se poate spune că micuța are venituri mai mari decât mulți români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024