Prima pagină » Cancan » Iată câţi bani a strâns din dar Livian Pop la nuntă. Suma colosală pe care i-a pus-o Nelson Mondialu în plic! 

Iată câţi bani a strâns din dar Livian Pop la nuntă. Suma colosală pe care i-a pus-o Nelson Mondialu în plic! 

17 sept. 2024, 08:30,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat câţi bani a strâns din dar Livian Pop la nuntă. Livian, cunoscut pentru participarea sa la emisiunea ”Puterea Dragostei”, s-a căsătorit cu Alexandra Dumitru. La eveniment au fost prezenți mai bine de 500 de invitați înstăriți, lucru evident din suma impresionantă pe care au primit-o mirii ca dar de nuntă.

Nelson Mondialu a făcut publică suma considerabilă pe care i-a dăruit-o fiului său adoptiv la acest eveniment.

Livian Pop și Alexandra Dumitru și-au unit destinele

Sâmbătă, 14 septembrie 2024, Livian Pop și Alexandra Dumitru și-au unit destinele. Fiul adoptiv al lui Nelson Mondialu a pus la cale o nuntă de proporții impresionante, cu peste 500 de invitați și personalități de renume din showbiz-ul românesc. Printre artiștii care au animat evenimentul s-au numărat Florin Salam, Marcel Pavel și Horia Brenciu.

A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viețile lor, așa că și-au dorit ca evenimentul să fie organizat impecabil. Din acest motiv, mirii au investit o sumă considerabilă în pregătirea fiecărui detaliu, de la locație și mâncare, până la aranjamente și muzicieni. Chiar dacă au făcut tot posibilul pentru ca noaptea nunții lor să fie de neuitat, Livian și Alexandra nu au fost feriți de câteva momente neplăcute.

Câţi bani a strâns din dar Livian Pop la nuntă

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un local exclusivist din Cluj Napoca, iar marea surpriză a venit când mirii au deschis plicurile cu bani de la invitați. Cei 500 de participanți au fost generoși, însă s-a constatat că 17 dintre aceștia au oferit plicuri goale. Pentru a acoperi sumele lipsă, Nelson Mondialu a contribuit cu 30.000 de euro, un ceas Rolex în valoare de 25.000 de euro, precum și un lanț și o brățară din aur, valorând 5.000 de euro. În total, mirii ar fi adunat o mică avere de aproximativ 320.000 de euro.

„Ăia-s prietenii lui, că prietenii mei, toți care au fost, au fost băieți, au fost ce trebuie. Eu am pus 30.000 de euro și au zis că îmi dă din ei înapoi 15.000. Nu mi-au mai dat. M-am certat acum cu familia. Că a zis că eu dau bani să-i iau înapoi, a sărit și muierea să-i ia partea. Eu sunt acum cu muncitorii, la casă. Pe lângă cei 30.000 de euro eu i-am dat ceas Rolex, de 25 de mii de euro.

Lui Bogătașu’ i-am făcut lanț și brățară de 5.000 de euro. Și am zis, bă, pun 30.000 de euro să vadă lumea, să mă fălesc și eu și 15.000 mi-i dați înapoi. Nu m-am uitat să văd cât a pus socrul mic sau nașul, dar vă spun, au strâns 320.000 de euro. Au făcut bani, însă au costat mult toate. Vă spun eu, au făcut vreo 320.000 de euro. Dar, meniurile alea și sala au costat 120.000 de euro. Cu muzica 80.000 de euro, 200.000 de euro”, a spus Nelson Mondialu pentru Fanatik.

După o petrecere impresionantă s-a aflat și câți bani a strâns din dar Livian Pop la nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024