Prima pagină » Cancan » Iată câți bani a scos Anda Adam din buzunare pentru nunta cu Yosif Mohaci. Costurile au fost pe măsura evenimentului

Iată câți bani a scos Anda Adam din buzunare pentru nunta cu Yosif Mohaci. Costurile au fost pe măsura evenimentului

03 iul. 2024, 09:04,
BZI.ro, în Cancan

După fastuosul eveniment ce a avut loc în weekend, s-a aflat câți bani a scos Anda Adam din buzunare pentru nunta cu Yosif Mohaci. Cei doi miri au ales un concept libanez pentru a se remarca. Totuși, alegerile lor au implicat și cheltuieli considerabile.

Numai aranjamentele florale au avut un cost echivalent cu cel al unei garsoniere în București, iar rochiile cântăreței au valorat 12.000 de euro.

Câți bani a scos Anda Adam din buzunare pentru nunta cu Yosif Mohaci

Anda Adam și Yosif Mohaci și-au unit destinele sâmbătă, 29 iunie, la Mănăstirea Cașin din București, același loc în care cântăreața a fost botezată. După ceremonie, au mers la locația extravagantă unde a avut loc petrecerea. Cei doi au dorit o nuntă neconvențională, iar invitații au fost impresionați de opulența evenimentului. Totuși, costurile au fost pe măsură.

Cântăreața a arătat ca o prințesă în ziua nunții, alegând nu una, ci două rochii de mireasă impresionante. Rochia purtată la biserică cântărea 25 de kilograme, astfel că nu a încăput în mașină și a fost nevoie să închirieze un autobuz tip limuzină. La locația petrecerii, artista s-a schimbat într-o altă rochie superbă. Pentru aceste două ținute, mireasa a cheltuit 12.000 de euro.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este „lebanese wedding’, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!’, a declarat Anda Adam, înainte de fericitul eveniment, pentru Ciao.

Vedeta a vrut ca locația să fie plină cu flori

În plus, vedeta a dorit ca locația să fie decorată abundent cu flori, astfel că a comandat 12 camioane pline cu hortensii, bujori și trandafiri. Pentru toate acestea, artista a plătit 50.000 de euro, echivalentul prețului unei garsoniere în București.

„Anda este foarte pretențioasă, așa că a apelat la o echipă de organizatori de evenimente pentru a se ocupa de toate detaliile, au fost mai mulți oameni implicați. Academia de flori Buftea Events s-a ocupat de tot ce a însemnat flori, care au costat 50.000 de euro. Au fost 12 tiruri cu flori, hortensii, bujori și trandafiri.”, au declarat surse apropiate artistei, înainte de marele eveniment, pentru Ciao.

Nici în ceea ce privește muzica, mirii nu s-au uitat la bani. La evenimentul lor au cântat Florin Salam, Tzancă Uraganu și Oana Radu. Onorariile acestora variază între 15.000 și 20.000 de euro. Împreună cu cheltuielile pentru locație, meniuri, tortul de șase etaje și animatorii care au animat atmosfera, suma totală pe care mirii au cheltuit-o pentru nuntă se apropie de 250.000 de euro.

Banii nu au fost o problemă pentru Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, iar evenimentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024