Prima pagină » Cancan » Iată câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

Iată câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

06 sept. 2024, 10:30,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au încheiat aventura Asia Express! După doar 4 zile de filmări, cei doi au fost nevoiți să părăsească competiția din cauza accidentării artistei.

Aceasta a avut parte de ghinion chiar în prima ediție a emisiunii, când s-a rănit la picior și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din cauza gravității situației, Betty a fost obligată să renunțe la competiție. Totuși, nu s-a întors acasă cu mâinile goale, ci cu câștiguri considerabile.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au părăsit emisiunea

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost nevoiți să părăsească emisiunea Asia Express din cauza accidentării artistei. Fiica lui Florin Salam a trecut prin momente dificile încă de la prima ediție, dar și-a dorit să continue competiția până la final.

Din păcate, accidentarea la picior a împiedicat-o, iar medicul a considerat că starea ei este prea delicată pentru a face efort fizic. Întrucât emisiunea implică solicitări fizice intense pentru concurenți, Betty nu a mai putut participa. Irina Fodor a anunțat descalificarea lor, dar le-a promis că vor primi cazare, fără a mai trebui să se descurce singuri.

„Acest joc presupune un efort fizic care pentru tine ar fi imposibil de realizat. Doctorul a interzis total participarea ta. Să te ferim de acest risc pentru că piciorul tău e deja fragil. Ne pare rău, a fost o coincidență.” , a spus Irina Fodor, în timpul emisiunii.

Câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

Betty Salam a trecut printr-o schimbare fizică semnificativă, luând în greutate aproximativ 20 de kilograme. Chiar dacă fanii au fost surprinși de această transformare, artista mărturisește că se simte bine în pielea ei.

Betty Salam nu s-a întors cu mâinile goale de la Asia Express, ci cu o sumă considerabilă. Artista a primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă, adică pentru o săptămână de difuzare, echivalentă cu 4 zile de filmări, a câștigat 10.000 de euro.

Deși suma nu este deloc mică, nu este un secret că fiica lui Salam stă bine din punct de vedere financiar. Betty și-ar fi dorit să continue competiția și să își demonstreze abilitățile, însă accidentarea a împiedicat-o.

Cu toate acestea, atât ea, cât și soțul ei, au fost recunoscători pentru întreaga experiență oferită de emisiunea de la Antena 1.

După ce a părăsit competiția, s-a aflat câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *