Prima pagină » Cancan » Iată câți bani a dat un cuplu din Prahova pentru două șezlonguri, pe plaja din Eforie Nord

Iată câți bani a dat un cuplu din Prahova pentru două șezlonguri, pe plaja din Eforie Nord

08 aug. 2024, 12:00,
Cezar Bulgaru în Cancan

Este incredibil câți bani a dat un cuplu din Prahova pentru două șezlonguri, pe plaja din Eforie Nord. Nu mai este un secret că prețurile de pe litoralul românesc nu sunt accesibile pentru oricine. În ultimii ani, costurile pe litoralul românesc au crescut semnificativ.

Indiferent dacă ne referim la tarifele pentru cazare sau la prețurile alimentelor, turiștii care aleg să-și petreacă vacanța pe malul Mării Negre trebuie să aloce sume considerabile, similare cu cele pe care le-ar cheltui pentru o vacanță în străinătate.

În stațiuni precum Mamaia sau Năvodari, foarte puțini turiști își permit să închirieze

Un cuplu din Prahova a fost uluit când a văzut cât costă șezlongurile pe plaja din Eforie Nord. Nu le-a venit să creadă cât au plătit pentru două șezlonguri, iar prețurile sunt chiar mai mari decât în Mamaia! Iată ce sumă trebuie să te aștepți să cheltuiești dacă dorești să te relaxezi pe șezlong la plajă!

Nici petrecerea timpului la plajă nu mai este atât de accesibilă. Dacă turiștii doresc să se relaxeze pe șezlong, trebuie să fie conștienți de prețurile ridicate pentru închiriere. Totuși, costurile șezlongurilor de pe litoralul românesc sunt variate. De exemplu, în stațiuni precum Mamaia sau Năvodari, foarte puțini turiști își permit să închirieze unul.

Câți bani a dat un cuplu din Prahova pentru două șezlonguri, pe plaja din Eforie Nord

Relaxarea pe șezlong la plajă a devenit un adevărat lux pe litoralul românesc. Pe măsură ce plajele sunt ocupate de beach baruri și de antreprenori care își desfășoară activitatea exclusiv vara, spațiile unde poți să te așezi pe un cearșaf devin din ce în ce mai rare. Astfel, majoritatea turiștilor ajung să închirieze șezlonguri, iar prețurile sunt destul de mari.

Un cuplu din județul Prahova a fost șocat când a văzut cât au costat șezlongurile. Aceștia au plătit 50 de lei pentru un singur șezlong, așa că, pentru o zi la plajă, au fost nevoiți să cheltuie 100 de lei în total. Internauții au reacționat vehement la prețurile afișate online. Iată câteva comentarii după ce prețurile au fost publicate pe internet!

„Dar la Costinesti este și mai și 70 de lei Doamne ferește”,

„Pe nisip nu da voie? Șezlong am și acasă, de aceea mă duc la mare : apa,nisip și ”,

„Parca ziceau niste idioți , ca prețul este facut de cerere si ofertă…ce cerere a fost azi , cu plaja uda si racoarea care a fost ?…”,

„Pff..,vin cu salteaua gomflabila dupa mine si nu dau niciun leu smecherilor astora”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Prețuri piperate în Mamaia

Un turist aflat în Mamaia a stârnit indignare pe rețelele sociale după ce a postat imagini cu nota de plată pentru o masă la o autoservire. O simplă frigăruie l-a costat 57 de lei, o sumă considerabilă pentru o porție de pui la grătar.

Bărbatul a prezentat și prețurile altor componente ale mesei sale: 7 lei pentru o lipie, 37 de lei pentru murături și 27 de lei pentru o porție de cartofi. Suma totală a depășit cu ușurință așteptările sale, demonstrând creșterea semnificativă a prețurilor din HoReCa de pe litoralul românesc.

Două felii de cașcaval pane l-au costat 42 de lei, o porție de 250 de grame de hamsii a costat 35 de lei, iar costița a fost cel mai scump preparat. Pentru 405 grame de costiță, turistul a scos din buzunar 64 de lei. Toate acestea au totalizat o sumă uimitoare de peste 300 de lei pentru o masă care ar putea fi considerată modestă.

Recent, un cuplu din Prahova a rămas uimit de câți bani a dat pentru două șezlonguri pe plaja din Eforie Nord.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *