Prima pagină » Cancan » Iată câți bani a câștigat Dorian Popa în pandemie

Iată câți bani a câștigat Dorian Popa în pandemie

06 iul. 2021, 11:38,
în Cancan

Deși lumea a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus, mulți s-au mirat de câți bani a câștigat Dorian Popa în această perioadă. Cântărețul poate fi numit un adevărat supraviețuitor din punct de vedere al afacerilor.

Chiar dacă nu a mai avut showuri muzicale, business-urile i-au mers ca pe roate, înregistrând un profit frumușel.

Câți bani a câștigat Dorian Popa în pandemie

Dorian Popa Show SRL, societatea înființată în anul 2018, cu sediul în județul Ilfov și care are că obiectiv principal activități de interpretare artistică (spectacole), a înregistrat un profit bun pentru anul ce a trecut. În 2020, DORIAN POPA SHOW S.R.L. a raportat o cifră de afaceri de 2.058.060 RON cu un profit de 1.703.991 RON și un număr de 1 angajați, după 3 ani de activitate, potrivit replicaonline.ro. Societatea este administrată doar de artist, care apare și ca unic asociat în firmă.

Cântărețul s-a lansat și în lumea imobiliarelor, după ce și-a construit o casă de peste 300.000 euro. Dorian își dorește să ridice un întreg cartier, în Domnești. Astfel, artistul este gata să dea drumul la lucrările pentru „Hâtz Residence”, un cartier rezidențial pe care îl va construi chiar lângă propria casă. A cumpărat mai multe terenuri și este gata să dea drumul la treabă.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa în unul din vlog-urile sale.

Cu se ocupă Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sau „Babs“, așa cum o cunosc fanii, arată senzațional, fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Claudia Iosif este designer vestimentar și este foarte activă pe rețelele sociale, uimindu-și mereu fanii cu ținute extravagante. Dorian o susține foarte mult pe iubita lui și chiar o ajută în promovarea produselor ei.

Chair dacă are vârsta 38 de ani, fiind mai mare decât Dorian cu șase ani, Babs stârnește admirația bărbaților, stilul ei de viața schimbându-se radical după ce a început relația cu actorul.

Dorian a făcut-o să se ducă la sala de fitness, să nu o lase să mănânce orice și impunându-i un stil de viaţă sănătos.

Drama lui Dorian Popa

Dorian Popa nu a avut deloc o copilărie ușoară, în special din cauza faptului că a fost părăsit de tată. Mama artistului a vorbit despre perioada respectiva și cum a reușit să-și crească singura copiii.

„Au fost niste situații în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost și mama și tata și mi-a plăcut acest rol. Unul a făcut medicină, celalalt ASE. Acesta a fost destinul nostru. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian și al lui Ciprian”, spunea mama artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *