Prima pagină » Local » Iată câte persoane s-au autorecenzat în judeţul Iași de la începutul campaniei
Iată câte persoane s-au autorecenzat în judeţul Iași de la începutul campaniei

Iată câte persoane s-au autorecenzat în judeţul Iași de la începutul campaniei

23 mai 2022, 16:52, 1 ,
în Local

În cele 10 săptămâni (14 MARTIE 2022 – 22 MAI 2022) din prima etapă a Recensământului Populației și Locuințelor 2021, etapa de autorecenzare, au fost completate 314.772 chestionare la nivelul județului Iaşi. Dintre acestea, 159.425 au fost completate în mediul urban (50,6%) şi 155.347 în mediul rural (49,4%).

La nivelul județului Iași, 52,1% dintre chestionare au fost completate de către populație, iar  47,9% au fost completate cu ajutorul unui recenzor ARA (AutoRecenzare Asistată). Judeţul Iaşi se situează pe locul 8, în funcţie de numărul chestionarelor completate, după Municipiul Bucureşti, judeţele: Cluj, Prahova, Brașov, Timiș, Bihor și Constanța.

Situaţia zilnică a autorecenzării pe judeţe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa /https://www.recensamantromania.ro/situatie-autorecenzare/.

Lista locațiilor, precum și programul de funcționare a centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Iași este disponibilă pe site-ul Direcției Județene de Statistică Iaşi la adresa:
https://iasi.insse.ro/informatii/1920-2/.
Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL-runda 2021, vă rugăm să consultați www.recensamantromania.ro (site pe care se găsește PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

Pe acest site a fost inclusă o secțiune de întrebări frecvente (https://www.recensamantromania.ro/intrebarifrecvente/ ), grupate pe 11 categorii care clarifică cei mai importanți termeni folosiți în chestionar.

Comentarii
  • Eu nu am declarat nimic !, sa vina ei acasa ! oricum nu este un recensamint ci o documentare care incalca in mod ilegal la multe puncte viata privata si dreptul la viata privata !, de fapt aceste informatii vor fi folosite inpotriva voastra in viitorul apropiat pentru impozitarea pe avutie , avere, proprietati si taxe de solidaritate !, o sa vedeti voi din 2024 ce vreau sa spun !, o sa fie o laie date personale protejate adunate de Brussel si stocate de CIA in SUA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *