Prima pagină » Cultural » Iată cât costă o noapte de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

Iată cât costă o noapte de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche

26 iun. 2024, 10:10,
BZI.ro, în Cultural

Cum sezonul estival a inceput, fanii au inceput sa se intrebe cât costă o noapte de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol în Vama Veche.

Adela Popescu a vizitat recent hotelul de pe litoral din Vama Veche, pe care îl deține alături de Smiley, Gina Pistol și familia Fodor. Hotelul, renovat recent, a fost dat în folosință și așteaptă cu nerăbdare oaspeții.

Ce dotări are hotelul deținut de Adela Popescu și prietenii ei

Cele 14 camere ale hotelului au fost complet renovate sub îndrumarea unui arhitect, transformând complet spațiul. Interiorul primitor oferă o zonă de luat masa amenajată cu scaune și canapele confortabile, perfectă pentru a te bucura de o masă delicioasă sau de o conversație relaxantă.

Punctul de atracție principal al exteriorului este piscina înconjurată de șezlonguri, unde te poți relaxa la soare și te poți bucura de o atmosferă liniștită. O pictură murală spectaculoasă, care ilustrează marea, decorează unul dintre pereți, creând impresia că zidul ar fi spart și oferind o priveliște uimitoare chiar și din interior.

„Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…) Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, se arată în descrierea unei camere, pe site-ul hotelul.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu

Prețul pentru o noapte de cazare variază în funcție de perioada anului, prețurile pentru luna septembrie încep de la 600 de lei, iar în luna august, în plin sezon, pot ajunge la 950 de lei.

Pentru a te bucura de o escapadă la hotelul din Vama Veche, este important să reții că este impus un sejur minim de 3 nopți. Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au vizitat hotelul și s-au relaxat la piscină alături de copiii lor, demonstrând că este o destinație ideală pentru familii.

După toate acestea putem spune că prețul pentru o noapte de cazare la hotelul deținut de Adela Popescu și prietenii ei, în Vama Veche, se apropie de cele din celebra stațiune Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *